|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Napajanje externog HDD-a
da li netko zna da li ovaj externi disk ima posebno napajanje ili ima napajanje preko usb-a Transcend HDD TS Ext 160GB Mobile TS HDD 160GB Externi Mobile, SATA, 2,5", USB 2.0, Dimenzije 134x80.8x18.8mm, Težina 206g, StoreJet elite Software, Rubber Case-Anti-Shock, Model StoreJet 25 Mobile Zadnje izmijenjeno od: robi64. 08.08.2009. u 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Velika vecina tih 2.5" diskova radi s jednim USB kablom. Moras uglavnom samo stekat direk u plocu i miran si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa jesi li tražio uopće na netu? manje vremena ti je tako trebalo nego otvoriti novi topic ![]() no nema veze. napaja se samo preko USB-a. gledaj slike i sve je jasno. kutija - taj disk, dakle nema zabune ![]() samo 1 konektor, nema još 1 rupu za adapter neki ![]() i kabel za spojiti... ![]() ako i dalje nisi siguran, piše tu: http://www.pacificgeek.com/product.a...029&C=231&S=-1 Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Moras uglavnom samo stekat direk u plocu i miran si. što to znači,kako misliš da uštekam direkt u ploču, pa on imam kako si rekao usb koji uštekam na usb od ploče jer si to mislio??nije mi jasno?osim toga ja bih taj disk nakon što ga napunim sa divx filmovima prvenstveno koristio da ga spojim na linijski dvd koji ima usb i tako gledao filmove kužiš pa mi nije jasno ovo da bi mogao pregoriti?misliš da bi mogao pregoriti ako ga uštekam na linijski dvd?daj mi objasni malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne, mislim na to da zica kojom je spojen prednji USB na kucistu (ako imas prednji USB) radi prevelik otpor i cesto disk se nece pokrenut. Isti slucaj je ako imas USB sa tipkovnice ili recimo USB hub bez eksternog napajanja. Te prijenosne diskove najsigurnije je odostraga kopcat direkt u plocu. Ja sam imao samo jedan 2.5" disk koji nije radio sa zadnjeg USB-a, a kod skoro svakog se znalo desit da nije radio preko prednjeg USB-a, ovisno o kucistu i maticnoj. Naravno govorim o spajanju sa samo jednim kablom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|