|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Revoltech mis i podloga
Eh, samo da bacim svoje dojmove o tom misu i podlozi koja dolazi s njim... Jer ako sam ja ispao budala i bacio lovu, nemoraju svi ![]() Dakle... Mis i podloga u paketu. Na pakovanju se hvali sa velikim DPI-em, bla bla, preciznost, radi na svim podlogama - K..AC RADI. Prvo, podloga s kojom je mis dosao jednostavno ne radi NIKAKO (mis ne registrira pokrete po njoj u 20% slucajeva) - trzanje kursora, preskanje ili nikakvo reagiranje na pokret. Radila je prvih 2 tjedna, nakon cega je pocelo s problemima. Ok, je_es to, podloga je smece, dat cu mami svoju. Dao joj svoju Steelseries sa 2 strane, precision i speed (ona sa gumom koja se stavlja ispod) - na precision uopce ne radi mis (ne mice se kursor ni najmanje), na speed radi po rubovima gdje nije izlizana, a u sredini je izlizana mozda 30-40% po mojoj procjeni. Naravno da na istoj toj podlozi Logitech MX518 radi savrseno na obe strane. Divota. Mis je tolko los da cak i nakon tjedan dana raubanja po bijelom obicnom papiru, prestane radit i na njemu kako spada. Nevjerojatno, proslo mi je kroz ruke 6-7 optickih miseva, par laserskih, al' ovaj je DALEKO najvece smece koje sam (pre)platio. I sad kad je vec proslo mjesec dana od kupnje (5-6 tjedana) - mislio ja to reklamirat kad ono - 30 dana garancija ![]() ![]() Nista, idem po nekog Logitecha sutra. I definitivno ne u Feniks, nije prvi put da tamo uzimam nesto jefiniju robu koja na kraju ispadne cisto smece, na moju zalost (uci covjek dok je ziv).
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
30 dana garancije pa kaj je to lol ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
al kako je mish samo nabrijan i svetli, hahahhaha... pravi za gejming ko i podloga...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|