|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
disable-anjem lan-a proradi wlan internet?
pozz, naslov govori moj problem koji je već frustrirajući za ppzdt. naime, spajam se na net s laptopa preko wlana (TEW445UB Code:
http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?status=view&prod=130_TEW-445UB&cat=87 Zadnje izmijenjeno od: oktan. 29.04.2009. u 19:40. Razlog: lapsus |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
u ovom drugom odgovoru nešto ima i mislim da je to to ali mi još uvijek neke stvari nisu jasne, probat ću pa ću pitat opet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
HP 6715 - spojim LAN kabl, gubim WLAN ??? Sigurno se još u kojoj temi raspravljalo o tome… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hmm
nino hvala na pomoći sad, manje-više sve radi kako bi trebalo. zapravo, najviše mi je pomogao onaj komentar na dnu u kojem frajer piše točno koje brojeve je unio u postavke metrike za wlan i lan. mislim, nije neka filozofija, ali za one koji to nisu nikad radili ipak je ![]() hvala još jednom p.s. laptop je stara raga koja se ne da, Gericom Hollywood XXL |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
hmm
nisam siguran, ali čini mi se da je manji broj-veći prioritet, jer stavio sam wlan na 1, a lan na 2 i proradio internet, a share radi i od prije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
da manji broj veći prioritet |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
u biti sam se ja krivo izrazio. prioritet je posljedica a brojke označavaju propusnost veze. manja brojka veća propusnost pa sustav radije koristi više propusnu vezu (pa je u tom smislu prioritetnija). ne znam točno kako to windoze doživljavaju no tako to recimo ospf doživljava (link-state routing protocol). rip ima drugi način i njemu je metrika jednaka broju hopova (distance vector routing protocol) do destinacije pa će radije koristiti jedan hop preko 1mbita nego dva hopa preko 10gbita bez obzira što je druga opcija u biti bolja, no u svakom slučaju je manje bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|