|
![]() |
#1 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Poplava Igara!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi ja mislin da je došla velika poplava igara, bar nikad nisan u malom vremenskom razdoblju vidia ovako puno hit igara!!!! Kopa san po netu i evo koje su igre izašle: Tony Hawk Undergroud 2 Pirates Port Royale 2 Vampire: The Masquerade-Bloodlines Joint Operations: Escalation Ubrojimo li u to i ove hitove od prošla dva tjedna (nfsu2, moh ![]() Slažete li se?? P.S. Vampire: Bloodlines čekan više od ičega, dobivan je sutra!!!! uf
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A nazovi vjerski, točnije trgovački praznici su na vidiku, Božići pa Nove godine ... trebaju trgovci nekaj i na police staviti ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Apsolutno si u pravu. Nego, bojim se da ne bude opet "suše" (što se tiče dobrih igara) do proljeća :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Očemo S.T.A.L.K.E.R. !!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel znate da ovih dana izlazi Lotr: BfME? Evo jedan fini masni screenshot: http://images.ea.com/eagames/officia...imageSM-12.jpg
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Vampire sam zaigrao. i izgubio živce. Beren je imao malo više strpljenja, ali i njega je raspizdila. ajmo od kopačke: ovu igru očekujem godinama. na prošlu sam totalno zabrijo i prošo... i napokon jučer dobio ovu. TAKO SU JU, da prostite na izrazu, SJE.... DA TI NIJE MOGUĆE !!! priča fenomenalna, zanimljiva, fakat povuče. atmosfera odlična. ali BUGOVA PUN ku...fer. učitava se više nego što se igra. nemoguće je da tako dobar engine netko može tako uništiti. katastrofa. sve je fenomenalno osim tehničkih stvari. a ni grafičari im baš nisu neko veselje. sve u svemu, nažalost, vrlo negativna ocjena. ali da su dobro napravili priču, likove, role playing, nema sumnje.
![]() |
#8 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
igre..
Istu stvar i ja čuo o Vampires od frendova pa najvjerojatnije neću niti nabavljat, neda mi se živcirat zbog tih bugova ![]() Sad lijepo derem po HL2 i čekam ponedjeljak da od gusara nabavim PES 4 ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Poplava Igara!!!!!!!!!!!!!!!!
Kopa san po netu i evo koje su igre izašle: Tony Hawk Undergroud 2 Je li ko zna je li izaša za ps2? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|