|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Error: Generic host process for win32 services
Ovaj error mi se pojavljuje svako malo nakon kaj se system pokrene, ponekad nakon dulje vremena. Na microsoftovoj stranici ima fix za to, ali za sp2, a ja imam sp3, pa ga opce nemogu instalirat. A inace fix dolazi standardno i sa sp3, pa mi nije jasno zbog čega u mom slučaju ne pomaže. Več sam sve bil probal, reinstaliral sp3 (i instaliram fix dok je gore bil samo sp2), mjenjal fileove u system32 i td. Inace nemam nikakvih virusi, skeniral sa spybotom i nod32. Pomoč hitno plis!, jer sam več lud i nemam više ideja ![]() ![]() ![]() EDIT: Da i sad više niti nemogu uinstalirati sp3, jer ga više nema na Add or Remove Programs, ako zna ko kak da ga maknem, pa da probam još jednom instalirat fix na sp2. Svaki prijedlog je dobrodošel!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.04.2009. u 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi problem sa (Generic host process for win32 services) provao rjesit sa ovim fix-om? http://rapidshare.com/files/212753496/FixItUpDZ1055.zip PS.Za SP3 ukljucio si opciju u Add Remove programs "Show updates" ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
|
Citiraj:
Taj fix mi je zadnja solucija, ako se fakat nebu našlo nekaj drugo... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
http://support.microsoft.com/kb/950249 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nece ni tak, veli da je nedostupna lokacija, tog skrivenog foldera "$NtServicePackUninstall$". Budem probal sutra kad bum imal više vremena sa onom trećom metodom na stranici "upotreba konzole za oporavak". Umeđuvremenu sam našel neke stare teme s istim problemima, pa idem da to pregledam. btw. tnx, javi ak ima još kaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bazinga
|
e ja isto imam isti takav problem.sa onim gore fixom mi se ne pojavljuje error nego nemogu pristupit wlan-u. i kolko sam skuzio taj error mi izbaci cim se odredjeni klijent spoji na mrezu.stoga mislim da je njegov komp zaražen.meni je pomoglo kad sam stavio zone alarm ali ga nažalost znao pravilno podesit.kad sam zabranio cjelokupan promet (van i unutra) onda mi je radio.gledao sam po tutorijalu na PCE-u ali mi bas i nije pomoglo.svaka pomoc bi mi dobro dosla. p.s. ovo cudo sa sp-2 mi nije radilo
![]() |
#8 |
Bazinga
|
ako si u mreži teško da će ti i format pomoć.jedino ako stavis neki noviji OS. tipa vista ili 7 onda ce ti biti ok.kolko sam skuzio ti sustavi su imuni na to cudo
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao ubaciti instalacijski CD i pokrenuti Start > Run > sfc /scannow > OK?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Dobro pa kaj je sa tim generic hostom?, zbog čega se pojavljuje?, u čemu je problem? dal je to softwerski ili hardwerski problem? Jucer sam formatiral win, tj. imal sam jedan image stari god. dana, pa sam system vratil na taj datum i nakon par sati opet mi se error pojavil, nebrem vjerovat. ![]() ![]() ![]() Znaci da je problem nerješiv !?!, kak god da formatiral disk, error se bude kasnije opet pojavil. Cul sam prije da to nekaj ima veze sa Optimom ??? ![]() Napravil sam sad to i nakon 15min je scan završil i ništ nije javilo, da bi koja greška bila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Neće ni javiti grešku nego samo zamijeniti neke sistemske fileove onima sa CD-a u slučaju da su stari oštećeni ili neodgovarajuće verzije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Route mode imam podešeno, ako si na to mislil Citiraj:
Čudno mi je ako je opet optima kriva, zašto mi se onda javlja na 2 kompa, a na 3. je sve ok. Da možda to ne uzrokuje neki program/software? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Zato što je problem pokrpan u SP3, a za ranije trebaš ovaj hotfix: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo kaj si ti stavil je neki security update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Dobro znam što sam stavio... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bazinga
|
jel mozes na microsoftovu stranicu.ja kad sam imao taj problem nisam uopce mogo otvoriti stranicu.ako nemozes onda si sigurno zarazen confickerom.proguglaj kako se otklanja.meni je rijesilo problem to sto sam privremeno "izvan" WLAN-a.mozda nije problem u tebi nego u kolegama koji u s tobom u LAN-u
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Da nisi navel ovo sa WLAN-om, nebi nikad ni skužil. Inace ova dva kompa su mi spojena na gradski wireless, preko AP-a i kad maknem u LAN konekciji DNS od wirelessa, onda je sve ok. Sad jedino neznam dal je na mreži neki virus ili pa to nekaj drugo uzrokuje, jer kad vratim DNS od wifi, error je opet tu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|