|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Physical memory dump
nisam baš neki preznalac o kompovima,al znam ponešto(očito ne dovoljno ![]() moj laptop: : Processor Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz 4MB L2 Cache, 800MHz FSB : Mainboard Intel Crestline PM965 :: Memory 2048 MB, Kingston Dual Channel DDR2-667, 2x 1GB, max. 4096MB :: Graphics adapter NVIDIA GeForce 8600M GT - 256 MB GDDR2 400MHz mislim da ovo dalje nije bitno, ako je vičite. problem: dok igram warcraft3 nakon nekog vremena resetira mi se komp i pojavi se plavi ekran na kojem piše: (osim uvodnih stvari koje da napravim zbog ovo erora i koje sam večinom napravio) technical info: xxx STOP: 0x0000008E (0XC0000005, 0XB61AFBEE, 0XB2FB271C, 0X00000000) xxx RtkHDAud.sys -Adress B61AFBEE base at B6067000, datestomp 467ba10a begining dump of physical memory. e sad problem ne bi bio toliko velik jel već sam tražio po forumima i našao nekakva riješenja koja govore da je to uglavnom problem grafičke (driveri) ili memorije. poslao sam laptop na popravak jel sam imo garanciju(uzo sam za prije mozda 5 mjeseci) i vratili su mi ga i rekli da moram reinstalirat OS btw OS je XP profesional, ja sam reinstaliro OS al nije mi baš jasno jel moguće da je u os greška(našao sam da se dogada eror pri instalaciji os-a ali ja nemam taj problem,resetira se samo unutar igrice nakon par minuta) pa da trebam neki drugi inst cd nabavit ili( nemam orig). nakon vračanja laptopa i reinstaliranja i stavljanja najnovijih drivera što sam pročitao na netu,pa starijih za slučaj da noviji nevaljaju>> laptop se i dalje resetira. još ću spomenut da sam već pokrenuo memory test i sve je navodno uredu,a mislim da su to napravili i ovi na servisu,jel moguće da je greška zaobišla test? pomoć, ovo već postaje iritantno nakon mjesec dana čačkanja po netu, da opet nosim laptop na servis i trazim da mi zamjene rame ili mogu nešto sam još napravit? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Po ovome tebe zeza drajver od zvuka (Realtek).. Jesi provao stavljat drugi drajver mozda direktno sa sajta Realteka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
nope,pa taj sam driver isto skinuo sa compaja,tamo su driveri za laptop bez softverske podrške. moj je fl90 nekuzim kak zvuk moze imat veze s tim... jel bi pomoglo pri određivanju kad bi unist drivere za zvuk, i onda probo igrat? jel bi se i onda pojavio eror,pošto nema zvuka uopce u tom slucaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas