|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Thunderbird izbacuje errore i ne skida poštu
svega 3,4 dana nakon instalacije thunderbirda počeli su mi dolaziti ovakvi errori: ![]() ako stisnem OK, thunderbird se sruši, ako ignoriram taj error onda radi i dalje, ali ne skida poštu. a naravno zajebo sam se i nisam stavio kvačicu da mi poštu zadrži na serveru, tako da mi je thunderbird pocuclao 1400 poruka sa servera ( i koji qrac dolazi prepodešen da briše poruke sa servera, šta autorima smeta da su poruke na serveru???) sad tu istu poštu ne mogu ubaciti u neki drugi mail klijent jer naravno nisu na serveru, a outlook mi nije rješenje jer nije portabilan. na operi sam bio naviknut da je instalirana na zasebnu particiju, i kod reinstalacije windowsa samo prekopiram .ini file sa postavkama , pokrenem čisto instaliranu operu i pojave se svi mailovi, svi bookmarksi i ostalo. samo šta je počela bit spora pa sam mailove prebacio na thunderbird i kako stvari stoje ostat ću bez njih. postoji li neki fix za ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mailovi su ti tu i dalje, samo pogledaj folder gdje su spremljeni pa ga negdje prekopiraj. Vezano za Thunderbird, probaj totalno obrisati profil, deinstalirati program, počistiti registry, instalirati najnoviju verziju i onda napraviti profil na nesistemskoj particiji zajedno s mailovima. Tako će ti nakon reinstalacije Windowsa sve postavke i mailovi biti tu. Kako pokrenuti profile manager? Start > Run > thunderbird -p > OK Za portable verziju napravi shortcut na exe i dodaj switch -p na kraju targeta ili u Run upiši putanju do exe-a pa opet dodaj -p na kraju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|