|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
ventilator na matičnoj
kako utišati ventilator na matičnoj, znači imam neki ventilator na matičnoj koji jako zuji, što napraviti s njim, planiram si jako utišati kom i kasnije promijeniti komponente za tiše ali za sad samo grafičku pasivnu i ventove u kučištu na procesoru ne zuji ali ovaj na matičnoj zui što napraviti s njim??? ![]() na kučište budem dao zalman f3 naprije i iza i to na 5v, grafička ide pasivna saphire 4670 ultimate za mjesec dva budem mijenjao i matičnu i procesor i uzeo pasivni za procesor i neku spuzvu mislims staviti u kučište zbog izolacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Normalno da zuji kad je to NF4 Ultra ![]() Pošto se taj čipset poprilično grije, ne bi ti bilo na odmet uzeti neki aftermarket hladnjak. Samo reci koliko love misliš izdvojiti. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sjecam se tog venta. Imao sam DFI DAGF. Taj hladnjak sam imao 10 min i nakon toga sam krenuo u raskapanje. Na njegovo mjesto sam stavio plavog zalmanovog jezica, 25 kn u linksu. Temp su pale za 5c a zujalice vise nema. Kud ces bolje. Trenutno zalmancek hladi chipset na gigabyte sgh690. Temp je u odnosu na serijski pala za 10C. E sad, ti ipak imas malo jacu plocu, al sumnjam da ce te 25kn ubiti. Ako valja bit ces sretan, a ako ne valja neces puno izgubiti. :-D
![]() |
#5 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|