|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Web kamera - koju?
e ovako, uzeo bih si web cam, ali ne znam što je bitno kod njoh gledati? nekakve pixele, fps, ili što? s tim da nije skuplja od 200kn. gledao sam Logitech za 200kn i sitno, 300pixela, do30fps, sa ugrađenim mikrofonom, jel valja to što? ako ima tko iskustva s ovim stvarima bio bih zahvalan sa savjetima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
pa važna je reza (rezolucija, ne) valjda... kolko snima video i kolko fotke... za fotke ti sve od 640x480 na dalje vajla, a za video više od... well, one mjere manjeod 640x480... 320x240(?) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gabre, pripazi malo kad kupuješ-neki će ti reći da kamerica može snimati u 640x ali će zaboraviti napomenuti da to šljaka samo u 15fps-a ![]() Ako već kupuješ nemoj ići ispod 640x (30 fps) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
E da...skoro sam zaboravio ![]() Većina digitalaca se može natjerati da rade kao web-camera, neki čak imaju i opciju za to. Ako imaš digitalac provjeri prvo da li možeš delati preko njega da ne bacaš lovu bez veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() jel moj Sony SDC-P72 to može? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Pa prištekaj ga chinchom na IN TV-kartice, i pogledaj da li možeš dobiti sliku ![]() Isto napraviš i sa razno raznim programima za video-brbljanje. Najbolje ti je za više informacija otići na forum proizvođača fotića. Ja sam Z1 uredno prištekao na komp i snimao direkt u MPEG2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|