|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Font Lab, kreiranje fonta Š ???
Instalirao sam jedan HandWriting font (hand of sean) ali, normalno nema naše znakove (č,š,ć,đ,ž) te bi ih htio kreirati programom "Font Lab studio 5.0". Prvi puta koristim taj program te bi mi trebala pomoć. U FontLab, izabrao sam jedno polje sa nekim znakom koji mi nije potreban i tu sam za primjer nacrtao slovo Š. Da napomenem prije toga sam u fontu arial vidio da veliko slovo Š ima cod $0160 i sad je problem kako da to slovo Š spremim pod codom $0160. Tražim i tražim cijelo jutro ali nikako da pronađem tu soluciju kako da to spremim kao $0160 Može li ko da objasni please ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Je li moguće da niko nezna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Font Creatoru 5.5 to je desni klik na slovo/znak - Properties - Mapping te pod Value unijeti kod (te kodove kak si rekel možeš nać u npr. Arial fontu). ![]() p.s. uskoro će cijeli vodič po tom pitanju...(kako dodati naše znakove u font/ove) EDIT: poslikano sve, samo treba tekst i vodič je tu ![]() EDIT: evo za tebe Hand of Sean - sve poriktano i namješteno -> http://www.svebee.com/handsean.ttf Zadnje izmijenjeno od: svebee. 01.04.2009. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
SVEBEE svaka ti čast uštedio si mi truda, godinu dana po forumima tražim pomoć ali uzalud a sad ti objavljuješ fantastičan tutorial. Još jedanput hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|