|
![]() |
#1 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Chieftec Power Supply Units Roundup at X-bit Labs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa to je bilo opće poznato, pogotovo što se radi o "prastarom" budget napajanju. Vidljivo je da 400W je jednak 450W, tako da se i tu može uštedii pri kupnji. Pozitivno je što konačno znamo kombinirani rad +12V railova, i da daje bez muke 350W na +12V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a nisu te modele mjenjali par godina, tesko bi bilo za ocekivati da prate moderne standarde. Kao i ovaj manjak konektora, dizajnirani su dok su sata uredjaji jos bili rijetkost. Logicno, danas im je to slaba tocka. Vrijeme za nove modele, nema tu puno price ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Volio bih negdje da se može naći podatak kolko je glasno napajanje kad mu se zaustavi ventilator. Vent nije bed promijenit al što mi to znači kad je ovaj blesavi fortron glasniji od svih ventova zajedno i kad mu se zaustavi vent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
moj stari chieftec od 410W (?) je bio jebeno napajanje u nekim prošlim vremenima. tada smo još svi mislili da su Chieftec i Antec ista firma sa dva ureda nazvana razlicito za dva odvojena trzista (CHiefec = Kina, Azija i Europa, Antec = Amerika) lolzor kako smo bili naivni |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Koliko se vidi po slikama mislim da su ovi sekundarni chemi-con i po koji nichicon (ovo je pohvalno). Primarni je Samxon. U tom cjenovnom razredu se ne mogu očekivati čuda. E sad je pravo pitanje koliko je ovo bolje od fortrona toliko obožavanog na forumu koji u potpunosti koristi Teapo kondiće. Ima li netko fortrona/chiefa starog 5 godina da nam kaže kakvu struju još daje? I naravno ono najjače dolazi tek na kraju. Citiraj:
*edit: Napajanje 400 W ATX 2, CHIEFTEC, GPS-400AA-101A 279,00kn 24mj. garancija - HgSpot Zadnje izmijenjeno od: n4d44. 10.04.2009. u 11:32. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|