|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Mkv i judder
Nisam siguran ide li ovo u ovaj podforum ili u softverski problemi. Imam uzasnih problema sa judderom. Konfiguracija je E8400@3.7GHz, 2 GB rama i 8800GT. Win XP + SP3 i zadnji autopatcher, najnoviji driveri za sve. Jucer napravljen reinstall Windowsa. Kronoloski razvoj situacije Od codeca imam ffdshow i Haali media splitter. Pokusam pokrenuti film koji je na starim win radio savrseno, konkretno radi se o Piratima s Kariba 3(Pirates.Of.The.Caribbean.At.Worlds.End.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-hV ako nekome nesto znaci) i dobivam judder kao lud. Na starim Win sam koristio kombinaciju ffdshow+Haali+BsPlayer i sve je radilo savrseno. Sada sam probao sto kombinacija CoreAVC(radi najgore od svega sa Cudom i bez), Core Media Player, VLC, K-Lite Codec pack, ma nis ne radi. I sve radi bolje kada je Inverse telecine ISKLJUCEN. Jedino sto radi je MPlayer Classic sa GPU akceleracijom(prema ovom tutorialu http://www.guru3d.com/article/accele...he-gpu-guide/3), ali samo kada stavim VMR7. Zelio bi to srediti tako da radi u svakom playeru. Ima li itko kakvu ideju kako ovo srediti, zadnjih sat vremena guglam i pretrazujem forum, probao sam sto rjesenja i nista ne radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemreš složiti da radi u svakom playeru kad samo određeni playeri podržavaju HD akceleraciju, tak da svo ovo sprobavanje s ostalim playerima i hrpom codeca ti je bilo uzalud. Samo si cijelu stvar dodatno zakompliciral i pogoršal, jer HD akceleraciju .mkv materijala od svega ovog kaj si nabrojal, podržava samo MPC HC i KMplayer. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zelio bi srediti da to nekak radi uopce. Prije je sve radilo bez ikakve HD akceleracije(stari win), samo ffdshow+haali+bsplayer. Sada ne radi NIKAKO, ni sa akceleracijom ni bez, sad kad bolje pogledam, steka i u MPC HD, malo, ali steka. Iskreno, je*e mi se za akceleraciju, samo bi zelio da to nekako radi. Zahvaljujem na svim idejama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem je sto taj mkv ne mogu voziti uopce, sa GPU akceleracijom ili bez. Aktivirao sam GPU akceleraciju da vidim hoce li pomoci, NIJE. Reinstall Windowsa sumnjam da ce pomoci, posto su sadasnji Win stari jedan dan. Dakle, stanje je; friski Win, mkv juddera sa GPU akceleracijom i bez nje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako je onda je ovako. CPU i VGA ti valjaju, HD akceleracija ti je zbrčkana od tih codeca, a CPU se isto nemož nositi s tom zbrkom ![]() Po meni ti je najbolje opet sve instalirat ALI sada sve OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sumnjam da je problem u codecima, u prvoj varijanti je stavljeno ono sto je prije(na starim win) radilo ffdshow+haali i to sada nije radilo i tek onda sam isao cackati sa drugim codecima. U prilog tome ide i to da sve steka i u VLC-u koji koristi interne codece. Mislim mogu ja opet stavit Win gore nanovo, ali sto ako se problem ponovi? Jer ne znam u cemu je tocno problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ponekad zaista zelim uzeti sjekiru i obracunati sa sa kompom. ![]() Sad radi i u BsPlayeru. Zasto? Rendering mode sam promjenio iz defaultnog u Internal Renderer RGB mode. I koristi CoreAVC za reprodukciju Dakle trenutno je gore CoreAVC, Haali(instaliran zasebno, ne sa CoreAVC-om), ffdshow. Tim redoslijedom stavljeno. Ajd, recimo da je ovo rjeseno ![]() EDIT: ipak audio malo brza lol, ajd sredit cu i to nekako. Zadnje izmijenjeno od: Orcish. 22.03.2009. u 19:30. Razlog: A tak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|