|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Asus 6800 256MB GE vs. leadtek6800GT
Evo tek da opravdam kupovinu kartice koju su mnogi osuđivali kao lošu kupovinu ![]() Možda sam bio malo skeptičan prema otključavanju jer u recenziji iste na pcekspert člancima mod nije bio uspješan, no, te sam sreće da je meni uspjelo. Nadalje, kartica i dalje ima više nego solidne overklokerske potencijale, sa 350/1000 sa svih 16 pajpi i 6 vertexa i dalje glatko ide "do kraja" na asusovom SmartDoctoru, 420/1200...dalje jezgra ide pod collbits do 435 (zasad ![]() Porast performansi je očekivan, mislim da ne treba kometirat ![]() Ipak vrijedi pravilo, asus je asus, a sve ostalo je samo običan hardver ![]() Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
..i sada... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nije uspjelo otkljucavanje jer tadasnja verzija RivaTunera nije bila kak treba. Ova zadnja zato radi ko vurica i jos nismo naletili na karticu koju nismo otkljucali ![]()
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
da, ta kartica mi je full dobra. kada prepoznamo asus kvalitetu, odmah mi je bolja od svih GT-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Pa Ozrene, Šimpa...što bi rekli, svaka vam dala... ![]() Nekima jednostavno ne možeš objasnit "zašto je nešto bolje", ipak, o ukusima se ne raspravlja...jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nema je, nit je itko spominje, pojma nemam zašto sam je uopće stavio u naslov topica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Koljko se u performansama osjeti 256 naprema 128 mb na grafičkoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
gle šta si ti napravio, platio si skuplje i mučio se oko overclocka 4pajpi, a mogo si dat manje lovice i dobit isto. Normalno i istu kvalitetu,neki kažu i veću tišinu. Al glavno je da si ti zadovoljan:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
kužim te, i baš mi je drago nema šta. Daj mi samo reci kolko si ju točno platio i u kojem dućanu i prije kolko vremena? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|