|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
par pitanja u svezi codegen 480-x napajanja
moze neki dojmovi vlasnika? u bugovom testu nije dobilo neku znacajniju ocjenu iako mi se cini da je ok za ulozene pare. zanima me jel gasno jer sam na nekom postu procitao da neko ima probleme s bukom tog napajanja.
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
*khm* Codegen ne spada u napajanja koja bih preporućio .... Štoviše .... tih 480w je vjerjatno cca 250 W realnih. Moj prijedlog je Chieftech 420 W. Kvalitetno, a relativno jeftino. Nakon njega ide: Aopen, Tagan, Antec, Enermax .... od provijerenih. Codegen je možda nešto kvalitetniji od MS, JNC, Everpower i sličnih sranja, ali ne puno .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako misliš za ovu konfiguraciju u sigu onda će ti biti dovoljno. Neznam koliko sada košta ali ja sam ga platio oko 320kn u ve-mulju prije nekih godinu dana i još uvjek vrti staru kantu: Asus A7V266 - Athlon T-Bred 1700+@2400+ 512 + 128 + 128Mb DDR Sapphire 9800Pro 411@398 SB-Live SkyStar2 DVB-s TwinHan DVB-s NIC realtek WD 40GB WD 200GB Samsung CD-RW Pioneer DVD 8 ventilatora + UV lampa Ne sjećam se više ali mislim da ima manje od 250W realnih. Najsmješnije je što je sve ovo prije radilo sa MS-ovim napajanjem od 400W - 180W realnih? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
*cough* Chieftec Delta 350W sa Sky-evim certifikatom tišine-300kn u Linksu*cough* |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
to imam i ja i super sam happy naponi stabilni, emergeny power cut u slucaju kratkog spoja radi provjereno ![]() btw. nije sky jedini ferengi ovdje, za non trekkie i ja imam bolesno dobar sluh i sve me nervira tako da fakat pazim na buku... To napajanje je doslovno necujno, a jeftino i kvalitetno....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|