|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Potezanje fileova nakon nekog vremena crkne
jučer sam reinstalirao windowse (izdržao sam 4 dana na ubuntu, nakon toga mi je pukno film i vratio sam xp). i ovo mi se događalo već jučer, nakon nekog vremena nešto popizdi, ne mogu više micat ikone (potegnem ih ali one ostanu na mjestu), drag n drop više ne šljaka (ne mogu potegnut pjesmu u playlistu, ne mogu potegnut neki file iz foldera u folder, ili u neru dodati u kompilaciju). a scroll radi svašta, umjesto da mi mijenja volume u npr winampu, sa scrolom mičem slider od pjesme. tako da pitam - wtf? ![]() instalirao sam najzadnjije moguće drivere za matičnu i grafičku, antivirus mi je legalan (nod32 v 4), neznam šta više može bit. da li driveri za tastaturu i miša mogu radit takva sranja (logitech setpoint neznam koja verzija), jer bez drivera mi ne rade extra botuni na tastaturi i tilt na mišu. svaka ideja dobrodošla hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Makni sve šta imaš "dodatno" za mišonju + restart + default xp driver i vidi koja je situacija. Znalo je biti nereda s tim Logitech drajverima u nekim kombinacijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|