|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
page file
e ovako ja drzim page file na c: 800mb i na d: 200mb. e sad jel to ok i kolko to pomaze u performansama? ako nije ok neka mi netko kaze kolko da stavim? p.s. sandra mi javlja da je page file prevelik i da je to kao greska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Prvo, ne drži page file na istoj particiji di ti je i sistem. Drugo, sveukupno ti je sigurno prevelik. Treće, koliko uopće imaš RAM-a? Ako imaš dva diska (fizički odvojena, ne particije), page file drži na drugom disku. I još jedna napomena. Defragmentiraj disk i stavi postavku da ti je page file fiksne veličine, smješten na početku diska.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Može bit na istoj particiji kao i sistem... Šta ako čovijek nema drugi fizički disk nego samo jedan o podijeljen na par logičkih, onda mu je sve jedno na kojoj se particiji nalati page file
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
imam samo 1 hdd. i 2 particije. imam 2x256mb. znaci onda kolki page file da stavim na c: particiju a kolko mb na d:??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Na bilo koju particiju stavi min 2000MB i max 3000MB Ako imaš mali onda smanji, disk ove gore vrijednosti su ionako velike ,ali sigurne
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma jel' ti to ozbiljno momku savjetuješ da na 512MB RAM-a stavlja 2-3GB page file??? Ja se nadam da se zajebavaš. Killah, stavi page file max. 800MB fiksno i defragmentiraj na početak diska. I budi siguran da će ti bit dovoljno. Ako ne bude, bolje ti je kupit još RAM-a, jer ti page file od 2-3GB neće bit od prevelike pomoći.
![]() |
#7 |
Premium
|
ok al kak da s defragmentacijom stavim page file na pocetak diska? jebga neznam pa ak se nekom da nek mi pliz objasni. i dal se isplati uopce stavljat na drugu particiju page file il je dovoljno na c:? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|