|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vrlo vjerojatno je OEM tak da 0 bodova od toga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A kaj se nemože prijaviti Microsoftu da je došlo do promjene?! Mislim imam i ja OEM WIN za PC blagajnu, al što ako hoću kupiti slim kučište, a naljepnicu sam tulac naljepio na posotojeće? Dal postoji mogućnost da se pošalje ta stara u Microsoft i da mi odobre novu? Naravno na temelju računa?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Postoji vise COA naljepnica. U pravilu se nemogu ili vrlo tesko skidaju sa kucista jer imaju one rezove po sebi. Mogu se skinuti ali ce biti strgane dobrano. http://www.microsoft.com/resources/h...lang=hr&pg=coa Ako se nevaram OEM windowsi su vezani iskljucivo uz tu masinu i nisu prenosivi. Navodno postoji mogucnost dobivanja nove naljepnice ali iskljucivo od ovlastenih servisera firme koja je i zaljepila OEM naljepnicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Tek sada sam shvatio kako mislite da je u pitanju laptop.Ali nije ,jer je riječ o desktop računalu.OPTIPLEX GX 270. Te shodno tome nije nužno premještati naljepnicu. Ipak dali to mijenja stvar. Dajte društvo,malo kreativnosti. Pozdrav . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
An upgrade or a replacement of the motherboard is considered to create a new personal computer. Microsoft Centar Valjda se mora zamijenit identičnom MB? ![]() Zadnje izmijenjeno od: thopok. 23.03.2009. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Vidi, ako je licenca kupljena uz racunalo, ona ti je iskoristena i moze se samo na to racunalo instalirati... Posto ti mjenjas Maticnu, vjerojatno ce ti reci da to nije to racunalo, iako postoji mogucnost da to radi na temelju mrezne, ali jakoooooooo tekoooooooooo. Ali postoji nacin za to. Trebas dokazati da je to isto racunalo i koristi ju... Ako si Pravna osoba to ces rijesiti lagano, a ako niti....pa sta se sekiras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|