|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Samsung T220
Prije 2 dana kupio sam Samsung T220 i nisam zadovoljan kavalitetom slike jer mislim da mi monitor nije dobro podešen. Na poslu imam sličan monitor Samsung 2253BW i slika mi je perfektna. Jel mi može netko reć kako da najbolje podesim svoj T220? Provjerio sam ima orginalani Sasmungov panel hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
pa za početak pogledaj kako je taj spojen i podesen i pokusaj isto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
na poslu mi je spojen analogno a doma digitalno probao sam isto podesit ali nije to to ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Na kakvo podešavanje misliš? Pomalo glupo pitanje, al jesi stavio nativnu rezoluciju? Moja sestra se čudila lošoj slici na istom monitoru dok ja nisam došao i skužio da ima namještenu 1280x1024 rezoluciju. ![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
Ma namjestio sam rezoluciju ... nego me zanima kako da najbolje podesim kontrast, svjetlost i ostale opcije.... ispravak; na poslu imam Samsung 226BW |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
malo je offtopic ali.... kupio sam danas u linksu t220 i provjerom utvrdio da je srednje slovo D a ne A i to je kao kineski panel a ne kao orginal Samsungov, dal je to istina i ako je dal imam ikakvog smisla zalit se linksu i trazit zamjenu monitora????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da pitam samo, jel itko drži T220 iznad 60Hz? Ja mislim staviti na barem 75Hz, ali prosli put kada sam na starom 710N stavio na 100Hz i držao neko vrijeme spržila se grafulja x1650pro, dali moze biti slicno i ovdje??
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
to je ko da pitas jel neko digo ficu na 100 konja, s razlogom nije na 100 hz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni neki dan stigao T220 CAA-1004.0 Bingo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Po deafaultu ima uključen onaj magicbright na samopodešavanje pa mjenja stalno svjetlinu ovisno o tome kaj si "izanalizira" da prikazuje, prvo je zabavno jedno 10min ali onda počne ići na živce ja sam jednostavno stavio brightness na 50% i kontrast na 75% i to mi je zasad ok, ostalo sam si malo u driverima grafe ispomjenjao još prije i ako mi bude tebalo bolje podešavanje onda se budem s tim zabavljao... ![]() Inače ne vidim da ima nekih problema sa blledanjem svjetla ili većim razlikama po ekranu i nama mrtvaca tak da ja sam zadovoljan, u svakom slučaju je bolje od 19" CRTa... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|