|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
(riješeno) Nema slike, ima tona
pozz. naime kao sto naslov govori. koji god video ocu pogledati na kompu nema slike. skidao sam sve moguce codece i nista nije uspjelo... ponovo sam snimao win. par puta. slike ima jedino dok ne snimim SP2. kad njega snimim nema slike. na youtubeu normalno gledam video... probavao sam i razne verzije videa i nista. unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
ffdshow instalirat...ako je do codeca
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
probavao nije do toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
KM Player, VLC player ili GOM player, probaj sa jednim od ta 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
hm... SVE zivo sam probavao od codeca do playera... gom, vlc, winamp, bsplayer, wmp, i jos par njih. codece isto par vrsta... radilo je dok nisam snimio SP2 od tada imam problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
jel pricamo istim jezikom ? ![]() rekao sam da sam sve probavao. snimio jedan codec, ne radi, odma brisao i drugi cak sam 3 puta snimao ponovo windowse i svaki put drugi codec stavio... nema koristi ![]() a bas mi se gledaju filmovi... da nije mozda do drivera za grafu? imam ati radeon hd3650 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
rijeseno. stavio sam druge drivere za graficku i sada normalno radi hvala svim na tolikoj pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|