|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
S čim čitat mail i newse?
e ovako, koji je najbolji program za čitanje newsa i maila. Na net se spajam preko carneta, i ujedno molim što treba upisati za čitati newse i mail, ono, mail server, .. bla bla mail. x x x a ovaj outlook novi je glup, ne sviđa mi se tražim nešto jednostavno, bez puno điđa miđa, samo slanje primanja maila (sa htneta), i čitanje newsa.. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Outlook Express! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja rabim Xnews. On ujedno ima u sebi ukomponiran yenc enkoder, tako da kad poželiš skinuti nešto kodirano sa yenc-om, nemaš nikakvih problema što se toga tiče. Još jedan + mi je to što je dosta primitivan i krajnje jednostavan program za upotrebu i teži svega cca 25Mb i ne treba ti instalacija. Ja sam si ga stavio na USB stick i sa njime na faxu "operiram" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja koristim mozilla thunderbird. al ne zato sto je nesto revolucionarno dobar, nego zato sto mi se gadi outlook ![]()
![]() |
#5 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
jos jedan glas za thunderbird. malo mi je trebalo da se priviknem, tj odviknem od outlooka al sad sam prezadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
isto ko i za autluk ![]() newsi : news.carnet.hr mail incoming : pop.nesto.hr (otkud vec primas) tu ide sifra i password mail outgoing : mail.cmu.carnet.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|