|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
19'' LCD - koji da uzmem(HD4670)
Pozdrav! Znam da sam negdje na forumu pročitao da je ova grafa koju imam, 128bitna i da nije bas dobra (e sad ja neznam u kojem smislu) za vece monitore.. ja bi uzeo i 22'' mozda..recite mi vasa misljenja u kratko! Sta mislite o samsungovoj T seriji? T190 ili T200 ili pak T220? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
uf......... evo osobno imam 20" T200 samsung, predobar monitor. i nativna rezolucija mu je 1680x1050, kao i vecim 22" LCDima, i sa 4670 sam do sada igrao sve igre koje sam zelio igrati na nativnoj rezoluciji + vecinom high detaljima (cod4/cod5/assasins greed/grid/folaut3/coh/frontlines). uglavnom nemoj ici na manjz dijagonalu monitora samo zato sto se brines dal ce 4670 moci terat na automatski vecoj rezoluciji - hoce. naravno ne kao jedna 4830/4850, ali zato i kosta 30-50% manje ![]() btw, evo procitaj ovu temu pa ti bude mozda lakse za odluciti: ATi HD 4600 serija.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|