|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
dfi infinity + thermalright
Evo kupio dfi nfii ultra infinity i kao preporuceno kupio i thermalright slk-948U i izgleda da ovo dvoje neidu zajedno. Naime, izgleda da ploca ima premalo rupa da bi se onaj neo blackplate pricvrstio odozo. Ako moze neko pomoci u rjesavanju problema, bio bi zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
o čovječe pa SLK948 je cooler za intel i a64 NE PODRŽAVA socket A a 947 iako ide na socket A...nejde na infinity/lanparty bez NEO backplate-a (dolazi sa tim 948) ili modifikacije backplatea kojeg dobiješ sa 947 jel ti to netko na ovom forumu preporučio taj cooler....da mu j... majku što ide pričat što nezna jesi možda u linksu to kupio ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
koja bedara: hitthewa niš,cooler u ruke i trk u dućan ![]() nebi se čudio da mu je neki trgovac to preporučio:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
mislim da bi ti ga morali u ducanu zamjenut za SLK-947U, bez obzira tko je kriv i tko je preporucio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
u linsku ja bio i trazio 947 medjutim kaze meni prodavac, nema tog, uzmi 948. reko hoce li pasati? kaze ma hoce. i tako i bi. problem je sto sam ja 300km od zagreba i ne mogu tek tako otici da zamijenim to |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
odi na linksov forum i tamo pošalji vedranu privatnu poruku i objasni cijelu stvar (skupa s time da je prodavač predložio 948) vjerujem da će ti zamjena biti izvršena bez problema i da će ti poslati novi cooler o svome trošku samo PAZI slk947 NEMOŽEŠ montirati bez Neo backplate-a ili bez modifikacije onog kojeg dobiješ sa 947 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
gdje da zbavim taj neo blackplate? ili mi predlozi neki drugi cooler koji je otprilike ekvivalent ovom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
thermaltake pipe 101 ti je cijenom tu negdje...on 100% paše jer se montira na socket (ima i heatpipe) zalman 7000B AlCu je isto cijenom tu negdje (na to kako ovaj cooler ide na infinity kontaktiraj rendulu na ovom forumu)...ja ti nemrem više reći jer je zalmanova stranica down |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
na zalmanovoj stranici pise ovo: "Power Supply must not interfere with the heatsink". ehh sad kako da ja znam da se ne dodiruju? kod ovog pipe 101 pise da podrzava samo 80mm i 90mm ventilatore? a ja sam kupio papst, on je 92mm. hoce li se to moci ugraditi? izvini sto te zamaram ali zapelo se jbg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ne postoje 90mm ventovi...to su 92mm za zalmana pitaj rendula i bude članove ovog foruma...pitaj ih koliko treba biti mjesta od vrha matične do napajanja da stane zalman 7000 ne zamaraš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma radje uzmem onog pipe 101 tako da ne razmisljam hoce li pasati, a valjda ce dobro hladiti proc kad ga budem malo clockao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zalman 7000 paše na Infinity, čak mislim da ne trebaš piliti, nego samo zaokrenut postolje, ali nisam siguran jer je moj već bio spiljen kad sam ga stavljao na Infinity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
momci u linsku su ispali vrlo uljudni i uspjesno sam zamijenio cooler za drugi i sve je ok. samo sad mi se poceo malo vise grijati, postao sam to u onom postu amd pregrijavanje na vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |