|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2003
|
DFI lan party nf2 ultra A ddr problemi!
Kupio sam 2 keksa od 512 mb KINGMAX ddr466 tinyBGA , i nema šanse da rade u dual chanel-u samo u singl jedva sa voltažom od 2.8 V ali u nekim igrama se i dalje smrzava!! a i ne samo u igrama !! Sad bi vas molio one koji posjeduju DFI lan party nf2 ultra A sa dva keksa mem. od 512 da mi pomognu i kažu koje su to memorije koje rade u DUAL chanelu bez beda !!!!!! Unaprijed HVALA !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
meni su radili u Dual-u keks Samsunga i Twinmos-a. Bez ikakve greške. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako imaš nekoga da kod njega isprobaš module, probaj, inaće Kingmax moduli više nisu što su bili, svi isti DDR moduli u 99,9% rade u dual chanel modu. Znam par ljudi koji su kupili u zadnjih par dana Kingmax i komp im se smrzavao, nije radilo pa radi itd uglavnom reklamirani su. Isprobaj ih negdje ako ne rade vrati ih. Jer trebaju raditi u dual chanel modu! Ali koliko ja znam da DFI lan party nf2 ultra ploče ,koju i ja imam, ne podržavaju module preko 400mhz, iskreno nisam ni probao preko 400 jer za AMD to ni nema nekog smilsla osim za 64 bitne procesore,,,,,! ![]()
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma reklamacija .... Ja sam burazu 3 puta nosim zeleni HC na reklamaciju ..... Ako možeš naći zlatni HC - go for it, ostalo od Kingmaxa, zaboravi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|