|
![]() |
#1 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
member get member (MAXadsl)
danas me zvao tip is t-coma da kao promjenim telefonski paket u halo super 150 i tako on meni usput kaže vidim da imate na adsl-u "member get member" akciju ja ono ostao paf reko što je sad to? Pa kao imate jedan mjesec 50 lipa flat rate kao i osoba kojoj ste preporučili adsl. Valjda sam to uključio 30.01 jer sam tada sebi naručio adsl a 01.02 kada sam sestrični podnašao adsl zahtjev i u mjesto preporuka stavio svoj ime. uglaznom dali ja ovaj mjesec imam flat ili tek od 01.03 jer nigdje to nemogu naći a taj mi tip nije znao objasniti dali još netko ima takvo nekakvo iskustvo Zadnje izmijenjeno od: Doktor-X. 21.02.2009. u 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ako si poslao zahtjev 01.02 sestrični onda imas sljedeci mjesec tj. 01.03 flat za 0.50kn. ispravite me ako grijesim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
sad sam zvao 0800 9000 ženska mi nije uopce znala reci gdje je nastao problem. Nego da je uputila zahtjev da se vidi što se dogodilo i da će me netko zvati za oko 5 dana. Meni je največi problem u toj cijeloj situaciji to što NI JA NI MOJA SESTRIČNA NISMO BILI ADSL KORISNICI DO 05.02 KADA SMO DOBILI ADSL PAKETE TE SAM JA SVOJ RAČUN ODMAH AKTIVIRAO 05.02 A SESTRIČNI DAN KASNIJE ODNOSNO 06.02. Kužiš adsl je u mom mjestu postao dostupan 29/30.01 ja sam zahtjev za adsl podnio 30.01(petak) a mojoj sestrični smo zahtjev za adsl podnjeli 01.02(nedjelja) u koji smo stavili moje ime kako korisnika koji joj je preporučio adsl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
pa u cemu je problem? nema veze kad si ti postao korisnik, vazno je kad si ti podnio zahtjev sestricni jer ti si doveo nju u maxadsl 01.02, znaci ovaj mjesec, a svake promjene na paketima u t-coma su ukljucene od sljedeceg mjeseca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako imaš adsl na promet onda bi ti koristila informaciija za flat,a ako imaš flat sada onda ti je tak svejedno.
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja imam to i imam 3 i 4 mjesec flat rate,ovisno kad si uzo,samo zovi svaki 2 dan 0800 9000 broj 2 i pitaj,viditi će oni to na zahtjevima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|