|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Otvaranje EISA particije iz Windowsa
Jeli moguce? Imam 2 EISA particije (10GB i 3,45GB) i htio bi ih otvoriti iz windowza da vidim sta je opce na njima i onda ih formatirati. Pretpostavljam da je manja od viste, a veca s driverima i alatima. Pa ako je moguce, pucajte... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja to gledam, kopiram, . . sa Reatogo Live XP bez potrebe da otkrivaš (Unhide) skrivenu(e) particiju(e). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
A ne bi imalo nekog smisla…U onim uputama je cilj lako vraćanje na tvorničko stanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Ako si novom instalacijom "zapeglao" MBR onda vrlo vjerojatno više ne radi "finta s alt+f10". Ako je EISA particija "živa" tj. na bilo joji način vidljiva onda imaš šanse da osposobiš prije spomenutu fintu ili da izvadiš podatke iz nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pijem samo KAJ
|
Citiraj:
![]() alt+f10 nije ni radio kad su jos novi windowzi bili gore, sad zasto, nemam blage... definiraj sad sto mislis po to da je particija "živa", jer ja vidim njen sadržaj iz my computera i napravio sam njezin backup ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
OK, vidiš sadržaj. Jel ima u njoj I386 folder (može biti i u nekoj arhivi)? Ako da, tu je win instalacija koju možeš pretvorit u install cd. Ako ne treba je "analizirat". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pijem samo KAJ
|
Postoje 2 particije. Jedna od 3,54GB i u toj se nalazi I386 folder i jedna od 10GB (PQSERVICE). Ja sam si i tako nekako pretpostavio da je jedna sa vistom, a druga driveri, alati.... Kako da iz ove napravim sad instalacijski DVD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Ima više načina ali mislim da ti je najlakše naći drugi install dvd, napraviš iso od njega (WinIso, UltraIso), sada sa ovim alatima u tom iso napraviš zamjenu I386 foldera. Ako si sve dobro napravio, editirani iso "zapečeš" na dvd koji bi trebao biti butabilan i sa "tvojom" instalacijom. Ovo tvojom instalacijom = vrijedi product key s naljepnice. Za ostalo, kako rekoh, treba analizirat šta je i ćemu služi (drajveri, programi, test alati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |