|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Set zvučnika 5.1 sa woferom + DVD recorder
Ljudi pozdrav svima, evo imam pitanje pa cu se obratit vama ![]() Dakle kupujem DVD-HDDrecorder i set zvucnika (ajmo rec kućno kino) - do jedno 5,500kn . I sad mene zanima ovako , neki woferi u sebi imaju pojačalo pa s toga netreba kupovati zasebno novo pojačalo, a pošto ja kupujem DVD recordera odlučio sam kupiti samo zvučnike bez playera (recivera) jer sta ce mi 2 DVD uređaja. Pa mene zanima dal je to moguce da se spoji 5.1 zvuk na DVD recorder. Jel imate koju preporuku DVD recordera + set zvučnika sve skupa do 5,500kn. Ja sam mislio uzet ovu kombinaciju: DVD recorder PIONEER DVR-560H-K Set zvučnika za kućno kino PIONEER S-V60 ,dakle dali je DVD uređaj kompatibilan sa zvučnicima i obrnuto ? Ili ako imate vi koju preporuku - ako da, molim da to bude Sony ili Pioneer ![]() Hvala lijepa! Zadnje izmijenjeno od: Fabregas. 14.02.2009. u 22:49. Razlog: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koliko ja znam ti zvcnici nisu aktivni znaci nemozes ih spojiti direktno na recorder treba ti reciver ili kupi Logitech z-5500 koji imaju digitalni ulaz, i dekoder + pojacala za sve zvucnike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
popisujen ublehu.. sasvin pristojno za buljiti u filmove jos se malo poigras postvkama bacis na digitialiju i bombon...a i ustedis ...i btw.. pioneer se dobro slaze s tim zvucnicima.. imas negdi post di je bas neko slicno slaga... pa potrazi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|