|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Koji disk za instalaciju Win
Pozdrav ! Windowsi su instalirani na ATA disk WD 80 GB , (podjeljen na tri particije), koji je na ploči Asus A7N8X-X. Kupio sam još jedan disk, Samsung HD502IJ SATA, koji je spojen preko SATA kontrolera. Moja dilema je : - ostaviti windowse na starom disku, Seagate Barracuda 7200.7 80 GB ili - instalirati na novi Dali bi dobio na brzini i dali bi se podizali windowsi stabilno i brzo preko kontrolera ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Koliko ti je stara instalacija Windowsa? Ja bih vjerojatno cak i ostavio Windowse na 80 GB, a podatke i sl. prebacio na ovaj od 500 GB (Ako sam dobro vidio na netu...), jer sto je ahrd veci, to se sporije cita :P E, sad... Opet, ako ti je instalacija starija od recimo 2 god (sto je uzasno sporo), preporucujem remove Win i install na novi od 500 GB ![]() EDIT: Kompletni copy-paste cijele particije (bez obzira koji program koristio) NE DOLAZI U OBZIR, jer imam losih iskustva s prebacivanjima i opcenito tim raznoraznim programima :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Pa nije stara instalacija, relativno novo instaliran OS i napravljen Ghost. Dilema je dali će biti stabilno bootanje windowsa preko kontrolera pošto je ploča stara. A da podignem image ghost na novi disk ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako radi dobro ostavi na starom disku, a na novom napravi particiju za windowse pa da možeš tamo u budučnosti windowse instalirat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|