|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji ventilator za horizontalnu ugradnju
Trebam 2 120mm komada za ugraditi na vrh kučišta za ispuh.Mislio sa uzet Scythe Slip Stream,ali koliko čitam po netu sleeve bearing ventilatori su predviđeni isključivo za vertikalnu ugradnju.Zna li netko gdje naći ball bearing vent? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Glupost možeš ih okrenuti kako god oćeš, ja imam dva sleeva koja sam dobio s caseom u "horizontalnoj" poziciji i ne samo da već godinu dana tako rade nego niti ne buče pri tome, slobodno si uzmi kaj ti se sviđa od ventova i uživaj...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Imam jednog SS-a (1900) preko godinu dana na Thermalright VGA heatsinku i radi ko prvi dan. E da, i moram reci da SS na 5V/400 RPM radi jako dobro (provjereno tiho ... <18dBA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam suprotna iskustva s identicnim ventom (slip stream 1900). Radio je cca 5 mjeseci (12V stalno), plastika se doslovce samljela u sitni prah u lezaju. Nije bilo spasa... Jedino sto izvrsno puse (kome to treba? meni je trebalo za jedan server umjesto krepanog 120x120x38 venta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam 3 komada (2 upuh i 1 na VGA) vec godinu dana i preko MFC1 ih drzim na 5V, osim ponekad u 3D-u na 12V .... ugl apsolutno nikakvih problema. MTBF je preko 3g tako da i u tom pogledu ne bi trebalo biti dvojbi. E sad, sto je s tvojim bilo (pod kakvim okolnostima), stvarno ne bi znao...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Onda ću uzet Slip Stream,hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|