|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sasvim definiran prohtjev za laptop :)
Poz. Malo istrazujem na netu, ali nikako da nadjem ono sto me zanima. Dakle, zna li netko gdje se moze nabaviti: - 13,3 ili 14 incni ekran (s relativno dobrom slikom) - neki stedljivi amd ili intel (moze i 2-core atom) - disk od minimum 200gb - rami naravno, al sad nije bitno, gigabajt ili dva ili tri - bar 3 usb-a i bezicne mreze - dvi i/ili hdmi (hdmi bi bio pozeljan, a dvi obavezan) - baterija s autonomijom od barem 4 sata Ima li tako neceg po ok cijenama? Callidus ili bilo tko, samo dajte ![]() Druga kategorija, tablet pc Ima li ih u HR? Ne mora biti tablet, ali bi mi bilo bitno da se moze pisat po ekranu, a to tableti najcesce imaju. Ako postoje neki laptopi sa specifikacijama slicnima ovima gore, a da imaju touch i "write" screen, a cijenu ispod 8 tisuca kuna, slusam ![]() Grafika nije bitna, ne bi se igralo. Ponajvise bi sluzio za citanje (knjige, studiranje, rad), gledanje filmova, i mogucnost spajanja na neki monitor/tv. Zato mi je bitno da ima vise od obicnog vga izlaza. Razmisljam, sljedecih par mjeseci bi mogao kupiti tako nesto, a nikako da nadjem model koji ima sve to, a kosta 1000 eura ili manje
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Dell XPS 1330, Lenovo SL300, Toshiba U400... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
HP2730p, i notebook i tablet u jednom. HP Performance serija, 12,1" ekran, 36 mjeseci jamstvo, Ultra Low Voltage Intel procesori, Touch LCD, ... Evo mali demo pa pogledaj ako te zanima: http://h71016.www7.hp.com/html/inter...ProdPage|flash |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da ako imate preporuke i sa 120gb diskom ili nesto slicno, samo dajte, ali da ima video izlaze jer mi nema smisla na tako malom ekranu ne imati jedan dvi, pa da ga mogu spojiti na monitor i gledati fillmove... Inace, tablet i touch ![]() EDIT: Hvala i Demonu na preporukama. Izgledaju sasvim dobro, ali me muci mali kapacitet baterija. Vjerojatno se moze doplatiti za jacu, ali ovako, 6-cell za 6 i pol tisuca kuna, autonomija 3 sata... Malo cu jos istraziti ta 3. Jos da su touch screen ![]()
In Construction... Zadnje izmijenjeno od: Botlorn. 04.02.2009. u 09:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa nisam napisao core2duo nego Intel. Oni isto imaju stedljive 2-jezgrene procesore (osim atoma). Procesorska snaga mi treba za ugodan rad, gledanje ful hd filmova i to je to. Obican atom mi se cini preslab za to... pa sam stavio novi 2-jezgreni atom ili nego stedljiviji core...
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() A što se tiče touch screen modela - mislim da kod nas nema niti jedan tablet koji ima DVI/HDMI izlaz. Osim toga, svi više-manje prelaze cifru od nekih 10k kuna. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|