|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Acronis true image i zamjena diska
Ovih dana nabavio novi komp, imao viška hard disk pa se igrao s Acronis true image 2009 da isprobam razne kombinacije backupa... Napravio sam komplet backup 250 Gb Diska s jednom C particijom na kojoj je bilo 10 Gb podataka, sačuvao na eksterni disk i pokušao isti backup vratiti na 320 Gb disk koji je prethodno imao jednu particiju do pola napunjenu podacima (bez windowsa, čisti podaci). Napravio backup s boootabilnim CD-om, sve uredno prošlo ali se windowsi nisu htjeli diči nego mi izbacilo grešku (crni ekran, tekst ide otprilike "windows ima grešku zbog koje se ne može podignuti, molimo ispitajte ispravnost diska...blabla.") Jel ovo pravilo da ne šljaka ovakav backup ili mi s nešto poblesavilo? Čisto da znam za ubuduće...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
nisam te baš razumio ali ako su windowsi instalirani na jednom računalu i ako si ih pokušavao staviti na drugo sa različlitim hardverom (ako se ne varam obično kod promjene čipseta, dakle matične) onda normalno da dolazi do toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li vratio i MBR ili samo sistemsku particiju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|