|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Veliki delay kod procesora AMD 6000+
pogledajte ovo.meni je uvijek bila brzina 3114 mhz a sada je 1000 mhz kod AMD 6000+.nisam mijenjao voltazu niti sam ista prckao po biosu.sam od sebe je promijenio brzinu!!dajte ljudi pomozite mi sredit ovaj problem!!! evo link slike http://img213.imageshack.us/my.php?image=procrn2.jpg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zato jer ti je uključen Cool 'n' Quiet u BIOSu, pa onda procesor kad nije opterećen ima smanjen množitelj, napon i samim time je manja potrošnja i zagrijavanje. Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.01.2009. u 17:38. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
|
Ne znam kak ti se to sad odjemput uključilo, ali činjenica je da je za to zaslužan Cool 'n' Quiet. Sad dal ti je neko drugi složil to ili ti dosad jednostavno nisi primjetil, ko bi znal. Kaj se tiče toga kak se aktiviralo, aktiviralo se tak da je u BIOSu uključen Cool 'n' Quiet i još je k tome instaliran driver za to, pa se procesoru ovisno o opterećenju mijenja takt i napon. Kak god da bilo, samo od sebe se nije uključilo. Makar ne vidim u čemu je problem, procesor ti u 2D okruženju iliti običan rad u Windowsima radi na 1.0GHz, a dok pokreneš igru ili neku aplikaciju koja žešće koristi procesor, takt automatski ide na 3.1GHz. |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
|
Da, ali i ovak ti procesor radi bez problema. Samo mu se takt mijenja kod raznih opterećenja. |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Skuzio sam da mi Crysis malo steka.i jos igram na Normal grefici....pogledaj mi konfu pa sam procijeni...samo znam da kad mi je proc bio prije stalno na 3114mhz NIKAD mi Crysis nije zastekao na NORMAL,a jedva je imalo trznuo na HIGH...znaci,preporucas da ostane na Cool and Quet modu??? |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
Gle, tvoj kompjuter i radi s njim kaj misliš da valja. Ako hoćeš isključiti Cool 'n' Quiet - isključi, nema štete. Ja sam samo rekel da ako već i je uključen, da to nije ništ loše. |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
hvala MCG.i ostat ce na tom modu.naucio sam nesto novo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|