|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Koji program može vući slike iz određenog foldera (te njegovih podfoldera) te prikazivati ih na desktopu u njihovoj originalnoj dimenziji (400x400px)? Našao sam Picture Frame by Yahoo Widgets ali ima mijenjanje slika 1 min. i više (a meni bi trebalo 20-ak sekundi ili čak 10 - svakih 20-ak sekundi druga slika iz tog određenog foldera) - također trebam kopirati widget da bi dobio 12 posebnih "okvira". znači imam jedan widget lociran na folder BLA1 i prikazuje slike iz tog foldera na desktopu, želim drugi moram kopirati isti daj i onda će taj prikazivati slike iz BLA2 i tako dalje...dakle trebam 12 posebnih "okvira" - svaki će vući slike iz svog foldera. preporuke? prijedlozi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Windows 7 to let users create a Desktop Slideshow from files, feeds Iako se vjerojatno ne radi o tom OS-u, ali eto postoji…. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
radi se o XP-u. mislim da nešto postoji za Vistu (gadgets). ali ja trebam rješenje za XP ![]() EDIT: nakon gomile instaliranog smeća našao se jedan dobar koji mi taman odgovara ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 28.01.2009. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da ne otvaram novu temu, meni bi trebao programčić koji bi mi iz nekog odredjenog foldera svaki dan stavljao drugu sliku kao desktop? Znaci u neki folder stavim 300tinjak slika (sve u HQ res) i onda mi on svakih 24 sata stavi drugu, tako da svaki dan imam drugu pozadinu? Hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
John's background switcher |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam koristio wallpaper master za to |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj John's background switcher radi predobro, jedino sto trosi 30 mb rama, ali jbga..Hvala decki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|