|
|
Rezultati ankete: Vi birate | |||
Seagate SYSTEM |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 39.13% |
Samsung SYSTEM |
11 | 47.83% |
Seagate RAID |
5 | 21.74% |
Samsung RAID |
2 | 8.70% |
ja se ne odnosim prema diskovima, to mi je bezveze ![]() |
2 | 8.70% |
Anketa s više izbora. Glasači: 23. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Seagate Barracuda 250 GB (ST3250410AS) ili Samsung Spinpoint F1 320 GB (HD322HJ)
daklem, prvo pohvale aktivnim članovima, stvarno sam našao puno kvalitetnih infoa ovdje. respect! a sad da vas pitam nešto. preslagujem konfu, i u nedostatku sam virtualnih pašnjaka, ponaosob sistemskog. apropo toga, zanima me vaše gledište (što sam elokventan, a? ![]() koji bi izabrali za c disk, ali i kojeg bi stavili u raid za neki radni/storage (ja komp koristim za video obradu, tako da mi je ustvari c disk pod puno manjim roštanjem od storagea)? oba su single platter, a meni se osobno nekako čini da je ovaj samsung brži, bolji i tiši, dok mi na stranu seagatea ide jedino povjerenje slash garancija... što su sa ovom .11 serijom dokazali da i nije neki argument ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni nikad sistemski hard (do nedavno) nije bio velik jer nije bilo potrebe za tim. Seagate sam uvijek isključivao iz popisa diskova prilikom kupovine zbog zaključanog AAMa. Do sad sam imao 2 samija, 200 i 250GGB, sa kojima nije bilo baš nikakvih problema, bili u tihi i hladni. Jedino su bili spori ali to je druga priča. Pa prema mom subjektivnom mišljenju ja bi stavio Samsung za sistemski, nikakav RAID.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pa nisam ni ja sistemca imao do sad velikog, ali sad sam u situaciji da mi treba nekoliko separate windowsa jer mi se određeni programi kolju a i treba mi više verzija jednog programa (don't ask, nemojte se nikad bavit video montažom profesionalno ![]() ali i ono šta sam čuo je da baš ova dva diska imaju izuzetne performanse i to čak bolje i od svoje braće manjeg kapaciteta. no svejedno, imali ili nemali, sad mi treba nešto poveće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja imam 410as kao sistemski disk. Neznam kakva je buka tog samsunga no seagate se ne cuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
He he atha, oprecna misljenja. Moji aaks se dosta vise cuju nego 410as. Ne znam za samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
bolje to nego ja sam sebi oprecan. Imam 2 ta sigejta.. jedan tih, a stariji bucan, zavija. Znam, trebao sam ga zamjeniti, no sto je tu je, neda mi se bekapirati sve na nove pa se ici natezati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|