|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Skidanje cjenika sa NABAVA.net-a
Od kad sam instalirao SP2 sa stranica: http://www.nabava.net/katalog/ prilikom skidanja cjenika skida neku cjenik.php fajlu a ne cjenik.zip fajlu Postavio sam pitanje i na njihovim stranicama ali izglrda da neznaju odgovor. Ako netko ima SP2 instaliran na kompu neka proba skinuti neki cjenik pa neka javi dali mu radi ( dali skida cjenik.zip fajlu ) Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
ni meni nejde. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Taj link koji si dao otvara web stranicu a ne skida zip file. klikom na link cjenik otvori se cjenik u browseru.
__________________ |
![]() |
#4 | |
Premium
|
A jesi probao skinuti cjenik?
Citiraj:
A dali si probao skinuti bilo koji cjenik sa tih stranica (pod uvjetom da imaš instaliran SP2)??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eto 50 ljudi je pogledalo ....
Eto 50 ljudi je pogledalo ovu stvar i nitko nije probao i odgovorio na moje pitanje. Pa ljudi daj neka netko proba tko ima SP2 instaliran dali to radi ili ne, pa da znamo za u buduće dali da uopće koristimo informacije sa tog sajta ili ne. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
A lijepo sam ti reko, ja cjenike vidim i otvaram, ali nema opcije save cjenik, barem je nisam vidio Ima opcija print, ali nema vise opcije save kao zip fajl.....
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
OK.. jedva sam naso taj link za download medju hrpom drugih. MOgel si bas i dat onda direktan link http://www.nabava.net/katalog/download.php I da , mogu skinuti , sa operom sa SP2 i bez windows firewalla, ide normalno.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|