|
![]() |
#1 |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Problem sa windowsima
Neznam zasto ali iso sam danas djeliti parition magic 8 particiju na kojoj su bili windowsi i nakon toga me trazio da restartam.Uredno to napravim i kad je doso do loadanja windowsa tamo je sve stalo.malo sam ceko.vidio sam da je gotovo i reko novi winowsi sve ljepo bootam pokrene se instalacija i dode do ong dijela di treba prihvatiti onu licencu i prije toga stane pise setup i starting windows.pokusao sam staviti i vistu ali ni ona ne sljaka.Bilo kakva pomoc je dobrodosla?Jel bi mogo kako formatirati hard a da nisam u windowsima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali User
|
uspio sam rijesiti problem tako sto sam izvadio drugi hard koji sam imao i onda je krenula instalacija.instaliral sam winowse.ali sad vise nemogu koristiti ovaj drugi hard od 500gb svaki put kad ga spojim windowsi se smrznu.Kaj da radim?Jel ga moguce kak formatirati ili nekako spasiti podatke? Zadnje izmijenjeno od: TROOPER007. 18.01.2009. u 11:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Propali User
|
budem pokusao pa javim... EDIT:rijesio sam problem bootal sam ovaj boot cd malo se poigrao sa progrmicima pronasao odgovarajuci zero format i proradilo je hvala Zadnje izmijenjeno od: TROOPER007. 19.01.2009. u 18:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|