|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vista welcome screen problem! - Molim vas za pomoć
Laptop mi se resetirao jer se baterija ispraznila, i kad se to desilo, tipkovnica se sa HR prebacila na ENG, e sad u passwordu imam slovo Š tak da nemrem uć u account ![]() ![]() ![]() Ne znam kaj da napravim, pokušao sam već sa left alt+shift , ctrl + space , ctrl + shift Pomozite, stvarno mi je htino! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Change your keyboard layout A "Š" bi se moglo unijet pomoću kombinacije Alt + ?. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Treba da je u donjem levom uglu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nema, jednostavno nema toga u lijevom uglu : tam samo ima neka ikonica na kojoj piše Ease of acces : btw To je Vista Home Premium nego našao sam još jednu mogućnost, da se logam kao administrator al ne znam key kombinaciju da mi se otvori? anyone |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hm, reinstalacija, ponovna instalacija(druga opcija nudi mogućnost odabira, možda čak i prva) , vađenje i vraćanje baterije na matičnoj...(kažu da se resetira password, al nisam probao pa provjeri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Ease of acces i on screen keyboard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovo ti je Škola za ubuduće, za passworde, share foldere i sl. situacije ne koristiti "posebne" znakove. Neznam koji je default character code na Visti a o tome ovisi šta ćeš unjeti Alt + xxxx. Ovo se zove alternativni unos znakova i mogu se unjeti svi znakovi (dakle i oni koji se "ne nalaze" na tipkovnici iz aktivnog seta "znakova". Funkcija radi tako da pritisneš Alt (pazi, lijevi) + četiri broja na numeric dijelu tastature. Kako se ovdje radi o laptopu i vjerojatno nema izdvojeni numeric dio uključivanjem Num Lock - a onda se numeric dio "proglašava" dio std. tastature (789 na istom mjestu u prvom redu, zatim 4=U 5=I 6=O, 1=J 2=K 3=L i 0=M). Ako je aktivni character code Unicode onda je Alt+0348 za Š (veliki) ili Alt+0349 za š (mali). Mislim da mu neće pomoći sugerirano da se logira kroz Administrator account jer dečec vjerojatno nezna pass za taj account. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
jednostavno odi u sejf mod i vrati hrvatski jezik i čao đaci,... |
![]() |
![]() |
|
|