|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
koju graficku karticu za stariji PC ?
jedno pitanje : u konfiguraciji : MB QDI advance 10TA (VIA chipset) celeron tualatin 1300 192 MB SDRAM imam graficku karticu Creative gforce 256 DDR koja je meni jos uvijek vrlo dobra, ali klinci bi igrali neke malo novije igre, te me naravno gnjave da nesto promijenim. e sada, koju graficku mi je isplativo uzeti (polovnu) a da moj stroj uopce iskoristi jacu karticu ?? da, AGP utor je x4 ostatak ne mislim mjenjati, mozda dodati jos SDRAMa jer pod W2K ovo sve radi izvrsno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ubaci još RAMa (do 512 ili bar pločicu od 256 da imaš 448) i onda dodaj grafičku tipa 9100 / G3 i kikaš sve s tom mašinom izuzev FarCry i Doom3 na 1024x768 ako ne u High onda barem na normal ... mislim imam ja jedan 1300 koji nisam prodao već posudio frendu i on na njeu i sa slabijom G4 MX 440 igra apsolutno sve u 1024x768 ... dakle tajo odriješi kesu i daj 500 - 600 kuna da djeca se igraju igara ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Slažem se sa Dragonom, RAM obavezno. Onda ti u stroj ima smisla staviti sve do gf4200 ili r9500/9600. Ti4200 kojeg se može dobiti već za 300-tinjak kn mi se čini nekak najisplativijii, a sa slabijim detaljima se može odigrati i ludilo poput FarCry-a. Ja bi instalirao XP, jednako je stabilan a za igre je ipak bolji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|