|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Pozdrav.Ne mogu nikako otvoriti particije ( C i D ),mada im mogu pristupiti iz postupka traženja fajlova,ali iz kratica i starta/my computer,ne.Našao sam da se problem može riješiti brisanjem iz REGEDIT-a "MountpointS2" ,bilo je uspiješno do prvog restertanja kompa,f...! Može li mi netko pomoći? Hvala. P.S. Navodno je problem s Malwareima,očistio sam cijeli komp,problem je ostao. Zadnje izmijenjeno od: harryoo1. 15.01.2009. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Izbrisi autorun.inf.. http://www.spywaredoctorhelp.com/rem...sycledbootcom/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
|
Pa jesi obrisao autorun.inf?Instaliraj Malwarebytes pa napravi full scan http://www.malwarebytes.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Ne znam sta da ti kazem,ako si poskenirao sa svim tom programcicma,a ne govoris nista o autorun.inf je li ga slucajno ima na kojoj od particija/diskova..Je li uopce nece da otvori particiju/disk ili baca onaj prozor "Open with"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
autorun.inf nema nigdje. C znači otvara sada. D particija; S doubleclickom na ˝autoplay˝ baca ; Windows cannot find resycle boot.com...,a na soluciju Open; D;/ is not valid Win32 application,a na Explore otvara normalno??? Pa hebemu miša!!! Autoplay nebi smio bit uopšte u opciji za otvaranje,al je primarni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
|
Vidio sam kod prijatelja takvu situaciju..Uglavnom obe particije su bile problem jedna se rjesila,ali na drugu je opet bio "dosao" autorun.inf ali naravno ne vidi se ako se ne ukljuci "show me hidden files and folders" preko unlockera ga obrises, ili preko CMD-a http://www.troublefixers.com/not-abl...-double-click/ ali ono ok ako koazes da ga nema ne mogu ovako nista vise preporucit na daljinu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Kako naci taj Autorun.info.. Meni isto neda nikako u Disk i jos imam Auto Play ...hmmm ...Probo sam staviti da vidim sve fajlove ,al nema ga... btw. Meni govori ovo kad ocu uci u C: ,D: ,E: diskove.... C:\resycled\ntldr.Com is not a valid Win32 applaction |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
N00B
|
Znaci samo pogledas ovaj dio: -> Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
fala na ovome, meni bilo na prijenosnom disku, negde pokupil, sa cmd jednostavno rijeseno |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini onda ComboFix, on će ti sve popraviti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bok, na kraju ipak nije bilo problema u sticku, mislio sam da sam sistem ocistio, al bio sam u krivu. Stick smo ustekali na drugi komp i tamo se nije vise pojavio autorun.inf. Nakon mnogo scanova sa antivirusnim i spyware alatima te ciscenjima, i dalje se to pojavljivalo, tako da sam na kraju napravio reintalaciju OS-a. Hvala svima na prijedlozima a posebno joki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|