Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.01.2009., 23:02   #1
raky_b
Registered User

Datum registracije: May 2007
DVD przilica sporo radi

Ne znam sta bi mogao biti problem,za obican CD mu treba po 15-ak minuta da snima,a za DVD i po sat vremena,na max brzini.
za snimanje koristim Neru(7) i znam da on sa XP-om zna stekati,ali mislim da to nije to...jer cesto mi se zna desiti i kada nesto presnimavam sa DVD-a ili CD-a da to zna potrajati,malo predugo.
Komp nije nista posebno,ima proc intel dual core 1,6GHz,sto mislim ne bi trebalo utjecati na to,tj taj takt ne bi smio praviti probleme, i ima ugradjeno 3GB rama,sto je vise nego dovoljno RAMa za XP i par otvorenih programa,pa mislim da i u tome nije problem.
stvarno ne znam na sta da sumljam,najradije bi srusio sistem pa sve i pocetka...ali mozda za to nema potrebe,pa vas molim ako netko ima kakav savijet!?
raky_b je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2009., 20:40   #2
zeko750
Premium
Moj komp

zeko750's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
promijeni Nero... meni je nero 6 bio užasno spor, ali kada sma stavio nero 9 to sada leti....

probaj to
zeko750 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.01.2009., 20:52   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Prža ti je u PIO modu umjesto UDMA. Odi u Device Manager, deinstaliraj one kontrolere (Primary i sl.) i restartaj komp. Nakon toga će vindoze same staviti potrebne drivere.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno