|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Problem sa WLAN
Nabavio sam laptop.. i imam doma canyon wireles karticu i htio bih si to sredit da imam net na laptopu u nekoj drugoj sobi.. e sad problem je sljedeci: Kad instaliram software od kartice dobijem sljedece: ![]() Ovaj znak u trayu je prekrizen i pise ralink wireless card DISCONECTED I naravno tu sad nemogu nista podesit da mi mreza proradi. Molim vas za savjet kaj bi sve trebao napravit da osposobim taj WLAN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Uspio sam povezat komp i laptop.. no sad me muci internet.. kak ga sherat kroz taj WLAN da se na laptopu mogu spojit na net |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
new connection i onda odes na opciju preko kompa i to ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Cek mac jel ti imas wlan router ili imas samo drugu wlan karticu u desktop kompu? Ako je u pitanju ovo drugo onda radis sljedece : u network connection izaberi LAN preko kojeg se spajas na net(znaci tamo di ti je spojen adsl), odes options i odes na sharing kliknes ovu kucicu tu i onda tu dole odaberes svoju WLAN karticu(znaci ne LAN nego WLAN preko koje se zelis spajati na net).Ako ti je i desktop na visti radi sljedece: Control panel--Network and sharing center tu sada vidis koja konekcija ide na net i odi view status i onda options i onda sve isto. Sada nadam se da si vec spojio lap sa kompom(znaci uspostavio wlan vezu) onda bi trebali da radi. Pozz! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|