|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Battle Forge (MMORTS)
Eto dosla nam je i dug najavljivana mmo RTS od EA-a. Za cudo EA je napravio fenomenalnu igru. :P Beta key-evi se jos uvijek dijele na veliko pa zato pozurite. ![]() Naravno igra je free i dodatne karte i boostere dobivat prolaznjem single play ili kupovanjem boostera. Boostere mozete kupovat pravom lovim ili skupljat BF pointe iz PvPa i njih trosit na boostere. Booster je 250BF, a za pobijedu se dobije 1000BF. Vise detalja ovdje: http://www.battleforge.com/cms/front_content.php Ovo nije klasican, gradi i stampaj rts, nego se svodi na igranje karata ko u popularnom magic the gatheringu. U igri su 4 "boje", 4 rase, Shadow, Frost, Fire i Nature. Trenutno u beti je dano oko 40 karata po boji koje naravno slazete u dekove u bilo kojoj kombinaciji kako vam se svidja. Engine je fenomenalan, a tako i sama grafika. Zvuk je odlicno odradjen. Ima i dobar benchmark tool koji se stvarno izvuc dusu iz vase mashine ![]() Vise filmica mozete vidjeti ovdje: http://www.gametrailers.com/game/6757.html Ako sam sto zaboravio dodajte vi ili javite pa ja dodam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
To je znači turn based "kartaška" igra Složiš svoj deck karata i po njima igraš jel?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne, ne! Bas RTS, pravi real time strategy, tj. strategija u realnom vremenu. Znaci na pocetku pocinjes s jednim monumentom, i imas npr 200 energije, s time mozes koristiti bilo koju kartu te boje, kojoj je cijena 1 monument + power cost koji dobivas iz krisala koje nadjes okolo po mapi, koji su npr ko rudnici u wc3 ili kristali u SC. I s tih recimo 200 powera mozes stvorit npr jednu skupinu goblina i 2 skupine strijelaca. Power ti se skuplja npr 5/s itd. Dosta je tesko to ovako objasnit, baci pogled na koji od linkova koje sam dao. Ima jako dobrih objasnjenja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
@ Wolfblade: Eto ja na svu srecu nisam imao takvih problema. Od prve instalacije sve do sad super radi. Jedino tu i tamo bug u igri sa connectanjem zna malo zaje al to je tako u beti. @ junkieee: Eto ja sam se bio prijavio za cd-key prije cca 10 dana i isti dan kad sam se rego mi je doso key. Kolegi sam javio i on se jucer rego i danas mu doso key. Tako da bi ti trbalo doc za nekih 24-48h. Link za igru skinut imas u mailu koji ce ti doci ili na fileplanet.com Za sad koliko znam i koliko se zna je full free! ![]() Eto i da citiram EA: "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
OK, hvala na kratkom infu, sinoč nisam stigao čitati, radio nočnu, baš ću se danas baciti na čitanje ![]() Ja pomislio da su to neki EA Pokemoni (što nikako nebi bilo loše ![]() Regao se sinoč za Beta key, još nije stiga, čekamo pa da i to vidimo
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako netko iz BUGa ili PCPlaya čita ovo neka stavi ovu igru na DVD za drugi mjesec... Nemamo svi Flat rate da možemo to skidati... Ako se nekome da nek im pošalje mail da stave to!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Ni meni nece dodje key nikako, a prije 4 dana san se registrira ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Nabavih key ![]() Nego sta znaci MMO u ovom naslovu ? , koliko su te bitke MASIVE ? Cini mi se da sam procita da je max 12 igraca na mapi, pa mi malo cudno ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Da max je 12 playera na mapi al to su pve mape a koliko sam do sad vidio max na pvp je 4v4 ![]() bite znaju bit jako, jako masivne ![]() BTW: ovih dana redoviti disconnect, sredjuju server ![]() Al ce se srediti tijekom par dana ![]() Update prvi put traje podost jer igra ima 10gb kad se instalira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nesto mi je jucer zezalo sa spajanjem na server. Instalacija prode sve u radu i na kraju kad se trebam spojit na server izbaci mi sever diskonekted ![]() Jel to ima mozda veze sta sam stavio drugi beta key a ne onaj koji mi je dosao na mail? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Ma nije to do beta keya nego jucer neki problemi sa serverom cijeli dan... Ja se uopce nisam uspio spojit, uzas! Al eto danas radi na veliko ![]() Stabilnost testiraju tako da ako crkne server nista cudno ![]() I igra je fenomenalna! Od kad sam u instaliro igram ju svaki dan na veliko... Vec me duuuugo nista nije tako prikovalo pred monitor ![]() EDIT: Necto dodam te ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
Ma bas to sto kazes!! Ova dva dana od kad je doso zadnji patch ne mozes bit ulogiran ni da pridjes pve mapu a kamoli pvp... Znam da je beta, ak previse je previse... Jucer ti nisam ni uspio odg na whisper do kraj ![]() Al i dalje mi je igra fenomenalna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
di ste nasli setup? na stranici koju je dao nisam nasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
Kak nisi naso? Najbolje ti je onda otic na www.fileplanet.com tamo napravis acc i kad napravis kliknes na fattleforge baner sto tamo visi i tamo kad uzmes key dobijes link za download. Napokon serveri rade kako spada |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
sa pravim parima si kupio bustera ili sa onim u igri sta zaradis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ma daj ja se rega mdobim key odem skidat samo na public serverima mogu skidat.... i ono treba cekat prode kolko pise i opet isto sranje neda mi se vise jel moguce negdje sa direct linka skinut? jel ima tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
Problem: Instaliram Battle Forge, pokrene se onaj login screen sa: -Account Login Name -Account Password Pa gumb Play BattleForge Te ispod toga Create Account/Resend PAssword E sad... odem na create account, napravim ga (iako sam već regan na njihovoj stranici i forumu) I pokušam se logirati sa tim imenom i passom sto sam napravio i neće - Invalid username/password mi kaže
![]() |
#29 |
Registered User
|
Hm bas cudno... Budem ti ja napravio jedan acc pa ti posaljem na PM Necto imam, mislim da ih imam oko 5 komada viska pa ti dam kad dodjem online! Nece me bit neko vrijeme jer se prebacujem natrag na Vistu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Dali se mozete spojiti jer meni odma cim pokrenem igricu kaze faild to connect to server. Ono 2h updatea i onda me ovako zeza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|