|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Evo vlasnik sam doticnog modela (17'' ekran, dual core, 250gb disk, ati HD 3430) nekih tjedan dana i vec imam problema s njime... Problem se javlja kada prelazim sa pune baterije+napajanja na rad s baterijom il u nekoj fazi punjenja baterije... isto tako problem zna nestat sam od sebe i onda sve radi kak spada... naime, pojavljuje se kao neka kombinacija plavo-crnih crta koje zamjenjuju kompletno crnu boju... znaci sve shto je crno na ekranu bude izgledalo vishe plavo nego crno... i javlja se kao neki tonski prijelaz popracen titranjima... da stvar bude gore, kada ga restartam, cak je i dio prije inicijalizacije biosa plave boje, umjesto crne... prvo sam mislio da je problem u driverima graficke, no kako se to pojavljuje u samom startu racunala odn. kod biosa, siguran sam da nemam veze s driverima... moja trenutna pretpostavka je da nekaj ne valja s grafickom... btw. racunalo je kupljeno na akciji u Metro-u... ako se netko susreo s slicnim problemom il zna/pretpostavlja konkretno u cemu je problem, bio bu mu zahvalan! pozdrav, loCe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pravac servis i reklamacija, nema tu puno mudrosti. |
![]() |
![]() |
|
|