|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
7-pinski s-video na rca/činč, 10m
Imam Sapphire 1950gt koja ima dva dvi i jedan 7-pinski s-video izlaz. S njom sam dobio pregršt kablovinja ali problem je u tome što je većina istog vjerojatno zapakirana od strane nekog lokalnog cugera jerbo niti jedan ne odgovara samoj kartici(jedan 4-pinski i dva 9-pinska kabla)? Zanima me da li postoji neki dućan u Zagrebu gdje bi se za razumne novce dalo nabaviti 10m kabla koji bi spojio tu kartu i tv koji ima jedan scart(zauzet) te jedan ženski činč? Zvao sam nekoliko lokacija(čipoteka uključena) i konsenzus je da ili nemaju 7-pinski s-video ili nemaju dužinu ili je pak problem na činč strani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nigdje nećeš nači gotovi kabel i još 10M dužine. Adapter mini-DIN - chinchevi možeš napravit a i nabavit tko ga je dobio a ne treba / ne koristi. Treba biti spojen ovako: ATI Radeon 7 pin SVID/OUT connector pinout Ako si siguran da je u pitanju 7 pinski konektor kartica može isporučit S-VIDEO (Chrominance + Luminance) i Composite. Na linku poviše stoji da X1950 kartice imaju: ATI Radeon 9 pin connector pinout. S-VIDEO bi trebao dati bolji / kvaliteniji signal, ali kako ti trebaš prevalit 10M onda je bolje da koristiš Composite izlaz. Iza adaptera (netko je u drugom postu danas rekao hobotnica) nastavi sa standardnim 75 ohm antenskim kabelom a na krajeve stavi ženski i muški chinch. Ovim ćeš rješit sliku, a audio 3,5 stereo klinke na chincheve + produžni stereo chinch napravljen po potrebnoj dužini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|