Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 09.01.2009., 10:01   #1
nfsbaby
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Exclamation DVA Važna Pitanja!

1.Pitanje u vezi Windows Automatic updatesa..

Kad upalim kompjuter piše da su mi automatic updates turned off,a ja u control panelu vidim da su uključene,sada jer imam sve potrebne update pa ne moraju više biti upaljene ili je posrjedi nešto drugo..S tim da koristim Win XP Service Pack 3!

2.Kombinacija za zaštitu?

Što mislite o kombinaciji Bitdefendera(free edition) i Spybot Search and Destroy?
nfsbaby je offline  
Staro 09.01.2009., 13:34   #2
nfsbaby
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Jel zna tko odgovor na moja pitanja??
nfsbaby je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.01.2009., 14:57   #3
letalis
Premium

letalis's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor nfsbaby Pregled postova
1.Pitanje u vezi Windows Automatic updatesa..

Kad upalim kompjuter piše da su mi automatic updates turned off,a ja u control panelu vidim da su uključene,sada jer imam sve potrebne update pa ne moraju više biti upaljene ili je posrjedi nešto drugo..S tim da koristim Win XP Service Pack 3!

2.Kombinacija za zaštitu?

Što mislite o kombinaciji Bitdefendera(free edition) i Spybot Search and Destroy?
1. Neka ti budu u Control Panelu uključen update i naštimaj si da ti provjerava za update svaki dan u nekoliko sati. Ovo šta on javlja je vjerojatno samo bug neki.

2. Osobno, samo koristi CCleaner, dok prosurfaš netom lijepo klikni na njega da ti počisti sve što se da počistit, i tak održavaj ga čistim.
A što se tiće antivirusnog, sve je to banana, kojeg god koristiš, ako naletiš tamo gdje netreba, virus ti bude zarazil komp na neki način. Najbolji antivirusni, ako dobiješ neku gamad je reinstalacija Windowsa.
Ako ti je baš do toga da ti baš sve ne ulazi, preporučio bi Nortona najnovijega, NOD32 se kod mene recimo nije baš iskazao. A ovo šta ti planiraš kombinaciju, nebi znao kad nikad nisam koristio to.

Pozz
letalis je offline  
Staro 09.01.2009., 15:09   #4
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Bitdefender i spybot ce ti sasvim normalno raditi, CCleaner sluzi za brisanje programa i drivera a ne za micanje virusa i spywarea i ostalih.

Za antivirus ti preporucujem avg 8 internet security odlican je i sadrzi firewall i antivirus.
Gx25 je offline  
Staro 09.01.2009., 15:27   #5
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Moja kombinacija koja fino radi je: Nod32 + Comodo Firewall + Automatic updates ON(download but not install)...

i nemam nikakvih problema zasad....

Mene vise od svega brine zatajenje HW, pogotovo HDD-ova... softverski mi se ovo cini sasvim dovoljno...
perich je offline  
Staro 10.01.2009., 00:06   #6
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
"DVA Važna Pitanja!" nije primjeren naziv za temu. kad smislish bolji javi mi se na PM pa ti otkljucam i promjenim naziv
danij3l je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno