|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dvi na hdmi, verzija hdmi-ja na grafama
Moze li mi netko reci , gdje da nadjem informacije o tipu hdmi-ja koji podrzava doticna hd grafcika, hd2600xt odnosno , da li ima velikih razlika u toj grafickoj i recimo hd4xxx vezano za 2d, ,avivo ne za igranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
nebi to trebalo biti problem jer driveri igraju veliku ulogu sto nije slucaj kod linijskih hdmi reproduktora, al ti jos progoglaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa imam samsung 32 incni lcd sa hdmi-om i slika mi bas i nije najbolje, neznam zasto, bolja mi je preko vga ulaza nego hdmi-ja, i to sa svim da rezolucijama probao..tv je hd ready. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
kad ustekam preko vga mogu birati rezolucije,i super izgleda, ostro, nativna je 1366*768 Ali preko hdmi,ja mi nudi sve rezolocije do 192x1080 i tu izgleda sve jako sitno i blur,negledljivo. Pa zar nije dvi pixel-na pixel? odnosno tocan broj pixela ekrana.? kako to uopce hdmi pretvara rezolucije, odnosno odlucuje da li je 720 ili 1080? ako je spojen tv sa nekoga playera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nije mi jasno kako moj lcd podrzava preko hdmi modove rada. 720p i 1080i a rezolucija mu je 1366*728? Kako moze ici na 1080i? sve jasno.procitao i pojasnio mi thread na stranom forumu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 09.01.2009. u 08:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|