|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Camtasia Studio - video trza, softverski ili hardverski problem?
Evo htio sam nešto snimiti (sa neta, direkt stream) i radi dobro dok ne počnem snimati s tim Camtasia Studio programom (super program ), počne sve trzat' i kad se to gleda nakon snimanja, trza i onda jer je i snimljeno sa trazanjem, jel je za taj program moj komp slab ili je softwerski problem u nečemu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da problem slučajno nije vezan uz onu promjenu grafičkih drivera?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nije, baš sam sada isprobavao, isto je kao i prije. U programu sam probao snimati bez kompresije, pa sa što manje fps, sa što manje bitratea, uvijek trza čim uključim funkciju snimanja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Pa onda snimaj bez kompresije, obradi i na kraju kompresiraj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
PA NE VRIJEDI, trza uvijek kak god da podesim postavke za snimanje (logično mi je bilo da neće trzat ak smanjim sve te postavke i rezoluciju bla bla ali uvijek trza grrrr) Zamolit ću frenda koji ima Quad core pa da vidimo el će i kod njega trzat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Fragmentirana particija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hm,ne nađe oblašnjenje tu,ali camtasia 6 mi trza kad snimam,zapravo snimi sve s trzanjem. O čemu se radi?Komp sigurno nije preslab. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|