|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Dilema oko svega
Bok. Kupujem laptop do 7000 kn s tim da bude sto jaci i kvalitetniji da nemoram kupovat za 1. god ponovo hehe U hgspotu sa odabrao slijedecu konf... Procesor: AMD Turion X2 ZM-80 (2.1GHz) Zaslon: 15.4" WXGA (1280x800) Radna memorija: 4GB DDR2 Čvrsti disk: 320GB SATA Optički uređaj: DVD-SuperMulti Grafička kartica: ATi Radeon HD 3650 (512MB) Pvezivanje: modem, LAN, WLAN Ostalo: USB 2.0x4, HDMI, ExpressCard, eSATA, Firewire, S-Video, BT, Webcam OS: Vista Home Premium Cijena:6699kn Treba mi za firmu gdje koristim dosta programa i kao baza podataka...znaci treba mi vjerovatno puno memorije i diska...od svih prijenosnika ovaj mi se cini bestbuy za ponudeno! Ima li tko kakvu ideju za slicnu konf. i kakvi je taj Turion ZM-80 procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I zbog toga si morao postaviti pitanje na bar 2 podforuma? ccc... http://forum.pcekspert.com/showthrea...93#post1234893 Čisto praktično pitanje - šta će ti gaming grafa za baze podataka? Za to ti je dosta i integrirana HD3200 ili neka slabija neintegrirana tipa HD3430 ili HD3470.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|