|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
DVD player do 500kn
Želio bih kupiti dvd player koji mi omogućuje gledanje filmova svih formata i codeca te čitanje titlova bez obzira na (ne)usklađenost naziva titla sa nazivom filma. I da to sve košta do 500kn! Valjda ne tražim previše!? ![]() Možete napisati i na koje još stvari bih trebao paziti kod kupovanja dvd-a jer stvarno nisam u toku... Hvala unaprijed svim ljudima dobre volje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Quadro 933. On ti čita sve titlove bez obzira na naziv.(350 kn) Prateći malo forume u zadnje vrijeme najviše pohvala dobio je Philips 5990, ali mu je cijena cca 599,00 kn i ako možeš dodati još ovih 100-ak kuna to je best by trenutno + novi firmware. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Samo se raspitaj prije jel ti taj Philips omogućava ovo što si spomenuo, učitavanje titlova s različitim nazivom, jer znam da sam i ja jednom gledao mislim za Philips 5960, pa je pisalo da podržava samo titlove sa istim imenom. Al neznam, možda sad postoji firmware koji to ispravlja... A Quadro 933 ti imam ja, player je ok za te pare, guta sve živo, od stotina divxa koje sam gledao na njemu, možda ih par nije puštao. S druge pak strane, kvaliteta slike je loša, ali za takav low-budget player se ionako nemože više očekivati. I tu i tamo je znao imati svoje mušice, kad nije reagirao na daljinski, pa sam ga isključio i uključio, pa je bilo ok i slični bugovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala sto si me upozorio na ono sto mi je i bio uvijet jer sam skoro otisao i kupio dvd bez da sam se stvarno uvjerio da je sposoban "titlovati". Uglavnom prica ide sada ovako: Napalio se na Phillips 5990, ali se ohladio shvativsi da nemam HD ready telku pa se zapalio za Phillips 3260, pa negdje pricitao da ne cita "titlove", pa sada razbijam glavu trazeci trece rjesenje... Quadro mi ne odgovara jer je stariji model, znaci stariji fabricki firmware, a i slika kako i sam velis nije bajna...valjda ce nes uletit u slijedecih par dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj i tu: http://www.hdtelevizija.com/forum/vi...php?f=45&t=476 osobno imam Philips 5980 i LG 382H,ali nisam stigao još niti jednoga istestirati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|