|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() nabavio sam tu liniju treba mi za novu godinu, al imam problem sa zvučnicima nikak da prorade svih 5 svašta sam ja tisko, sve gumbove ali ak rade prednja 2 ostali nerade ak radi srednji ostali nerade ona 2 zadnja zvučnika ni nerade svi su zvučnici ispravni koliko sam shvatio, ali neće radit svi zajedno liniju sam spojio na komp preko audio/video izlaza, muzika ide ali samo preko 2 zvučnika zna lli tko kako složit da rade svi? link na sonyevu stranicu stavio bi svoje slike al nemam fotić (imam samo mob SEv630i) ako treba budem sliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kakav audio video izlaz na kompu??? Spajaš ga tako da spojiš zeleni izlaz na kompu kabelom koji je na jednoj strani 3,5mm stereo a na drugoj strani dva cincha sa recimo AUX cinch ulazima na liniji. Tad na liniji staviš zvuk u pro-logic da ti rade svih 5 zvučnika. Mada mjuza puštena na svih 5 meni zvuči očajno, bolje je kad ide samo na prednja dva. Druga opcija je putem optičkog ili coaxialnog digitalnog izlaza spojiti s linijom. Mada moraš imat takav izlaz na ploči (što možda i imaš) te takav ulaz na liniji (u što sumnjam da mini linija te klase to ima).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
a neznam, ja sam ju spojio na komp i sve svira kak treba na liniji je namješteno video, a ja sam iza ušteko u audio/video L i R i sve radi kak treba zapravo je mene zanimalo kak da prorade svi zvučnici, al kao što si rekao zvuk je jadan, bolje je kad su samo 2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|