|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
TRAŽIM USB LOCKING SOFTWARE
Treba mi neki freeware software koji bi mi omogučio zaključavanje Memory Sticka! znači:uštekam svoj mem.stick(KingstonDataTravel-2GB),kliknem na njega a on da mi otvori prozor da ukucam lozinku i tek onda da otvori šta je na njemu pohranjeno.E da i mora se tako ponašati na bilo kojem PC-u.a ne samo na onom koji ima instaliran isti software za zaključavanje prijenosnih memory stickova! Tražio sam tak nešto cijeli dan ali nisam naišo na nešto slično,ili su skupi ili stvaraju virtualne driveove na PC-u ili nisu portabilni i zahtjevaju isti soft.na kompu gdje se USB spoji ili zaključavaju samo foldere ili su premalog kapaciteta zaključavanja........ Uglavnom,dobro sam se namučio i puno toga isprobao ali niti jedan soft.nije nudio ono što tražim( pasword protected USB koji se može pokretati na bilo kojem kompu bez instalacije softvera na dotični komp ) ____PLEASE HELP!!!
![]() |
#2 |
Premium
|
Zar baš nitko ne koristi nešto tako jednostavno a korisno? Ajd ljudi pomozite,ima li tko? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sto si to sa truekriptom ne rijesis? napravi si dvije particije na jednoj drzi truekript aplikaciju ako zatreba na drugoj kriptirani disk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kad ides raditi novu arhivu i kad ides upisati password za arhivu izaberes Encrypt file names
![]() |
#9 |
Premium
|
Ima jedan problem u enkripciji preko WinRara ili PowerArchivera SVE TO PREDUGO TRAJE a i svi fajlovi se vide jer zatraži pass. samo kad želiš otvoriti fajl a da sakrivam tu datoteku opet nije dobro jel kad joj ponovo želim pristupiti moram iz CntrlPanela/Folder Options promjeniti postavku Pokaži skrivene fajlove i foldere,sve skupa prevelika i nezgodna gnjavaža ak nisi za svojim kompom!pogotovo ako želiš tu metodu koristiti na MemoryStikovima koji su u prosjeku 2-4GB. Često puta ga koristim na tuđim računalima pa mi je problem čekati 5min.samo da bih došao do svojih fajlova!
Security: WinDefender, VoodooShield, AdGuard, HttpsEverywhere, OpenDNS Zadnje izmijenjeno od: andicro. 03.01.2009. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Nađoh napokon nešto dobro
Evo nakon dugog traženja i isprobavanja našo sam nešto što me zadovoljilo u 90% mojih zahtjeva. Bio bih 100% zadovoljan da program ne zahtjeva instalaciju na drugim kompovima da bi otvorio zaštičenu mapu ali šta je tu je,ovaj se program najviše uspio približiti mojim zahtjevima,evo vam link... http://www.newsoftwares.net/ POZZZ SVIMA ![]() ![]() ![]() ![]()
Security: WinDefender, VoodooShield, AdGuard, HttpsEverywhere, OpenDNS Zadnje izmijenjeno od: andicro. 04.01.2009. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
steganos safe ima i neka portable verzija |
![]() |
![]() |
|
|